Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

"ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ" Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

"Αμετανόητος" δείχνει να είναι ο πρώην δήμαρχος Κ. Τρίγκας μιας και επιθυμεί εκ νέου να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο παρά την παταγώδη αποτυχία που είχε στις τελευταίες εκλογές.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναπτύξει έντονη κινητικότητα με σκοπό να προσελκύσει "γαλάζια" στελέχη για να τον βοηθήσουν να φανεί πάλι ισχυρός.
Ήδη έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις παρά το γεγονός ότι οι άλλοι δύο ανταγωνιστές του, Θ.Τσώκος και Ν.Νταηλάκης λένε συνεχώς υποτιμητικά σχόλια για τον πρώην δήμαρχο και σκοπεύουν να κατεβάσουν δικούς τους συνδυασμούς.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Τρίγκας, αν δεν καταφέρει να συσπειρώσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δυναμική επιστροφή τότε σκοπεύει να δώσει το δακτυλίδι της προεδρίας της παράταξης, ή στον κ. Αθανασόπουλο ή στον κ. Πάλλα, πρόσωπα νέα και άφθαρτα κατά την δικιά του εκτίμηση.
Σίγουρα οι κινήσεις του Κ.Τρίγκα δείχνουν ότι θέλει να πάρει την δικιά του ρεβάνς από "εχθρούς" και "φίλους", όμως ξεχνά ότι μέσα σε τέσσερα χρόνια διοίκησης κατάφερε και ξεσηκώσει όλους τους δημότες εναντίον του, με αποκορύφωμα την "εγκληματική" πολιτική που ακολούθησε στο θέμα του Προαστιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: