Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους συνέβη πριν από λίγες μέρες με την παραποίηση απόφασης δημοτικού συμβουλίου αλλά και παραποίηση δημοσίου εγγράφου και το οποίο συνιστά παράβαση καθήκοντος με τις γνωστές συνέπειες του νόμου.
Για να πάρουμε τα πράματα από την αρχή το δημοτικό συμβούλιο πριν από λίγους μήνες πήρε απόφαση κατά πλειοψηφία για την δημιουργία πεζογέφυρας στην οδό Αίνου στην οποία ΜΕΙΟΨΗΦΗΣΑΝ οι δημοτικοί σύμβουλοι Νταηλάκης , Νικητόπουλος και Ζουλός.

Όταν διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι της Αίνου στην ΕΡΓΟΣΕ για την πεζογέφυρα -έκτρωμα- που κατασκεύασαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας, απάντησαν στους κατοίκους ότι έχουν ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την κατασκευή της και για αυτό τον λόγο προχώρησαν τις εργασίες.

Κάτι το οποίο είναι ψέμα γιατί πολύ απλά η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη!!!

Όμως η ΕΡΓΟΣΕ δεν έλεγε ψέμματα όντως είχε τέτοιο επίσημο χαρτί στα χέρια της από το δημοτικό συμβούλιο των Αγίων Αναργύρων το οποίο ήταν ελαφρώς πειραγμένο....

Όλο το παραπάνω συμβάν το ανακάλυψε κάτοικος της Αίνου αφού πρώτα διασταύρωσε ότι άλλη απόφαση είχε βγάλει το δημοτικό συμβούλιο (δεν ήταν ομόφωνη) και άλλη έδωσαν στην ΕΡΓΟΣΕ.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σπανός παραδέχτηκε ενώπιον των κατοίκων και των δημοτικών συμβούλων που μειοψήφησαν ότι έγινε... λάθος.

Δεν μας λέει όμως ο κ Σπανός πως συνέβη και για το ίδιο ζήτημα άλλη απόφαση και άλλο έγγραφο κοινοποίησαν στους εργολάβους (με αριθμό πρωτοκόλλου) και άλλο έγγραφο(το κανονικό) υπάρχει στα πρακτικά του δήμου.

Για να συνοψίσουμε μάλλον κάποιος αξιωματούχος της διοίκησης κατά εντολή των ανωτέρων του, παραποίησε ή πλαστογράφησε απόφαση δημοτικού συμβουλίου για να ξεγελάσουν όλους τους ενδιαφερόμενους και το κυριότερο είναι πως παραπλάνησαν και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ολα αυτά ευτυχώς τα ανακάλυψε κάτοικος της οδός Αίνου αποδεικνύοντας την δύναμη των πολιτών και αποκάλυψε τις αλχημείες της διοίκησης Σαράντη με τρόπο νόμιμο και πανηγυρικό.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για την δημοτική αρχή να ζητήσει δημόσια συγνώμη πρώτα στους κατοίκους της Αίνου και μετά από τους δημοτικούς συμβούλους για το...λάθος που έγινε..

Άν δεν συμβεί αυτό τότε φαίνεται πως ο κ.Σαράντης διολισθαίνει σε επικίνδυνες λογικές και σε λάθος συμπεριφορές που πλήττουν το κύρος του αξιώματος του δημάρχου.

Υ.Γ: Μας πληροφόρησαν ότι ο κ Σπανός δήλωσε παραίτηση από την θέση του Πρόεδρου του Δ.Σ. για το συγκεκριμένο γεγονός. Ελπίζουμε να γίνει δεκτή και να μην είναι εικονική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: