Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΔΩ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΟΝΙ

Διαβάζουμε σε αυτοδιοικητική εφημερίδα ότι η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Λυκόβρυσης εισηγήθηκε με επιστολή της στο δήμαρχο (που στήριξε και εξέλεξε) να μην προβεί σε αυξήσεις των δημοτικών τελών.
Αυτό επιβεβαιώνεται και αν επισκεφθεί κάποιος την ιστοσελίδα της τοπική οργάνωσης www.do.pasok.gr/lykobrish.

Μάλιστα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης προς τιμήν του δεν προχώρησε σε καμία αυξηση των δημοτικών τελών σεβόμενος την εισήγηση του κόμματος που τον εξέλεξε αλλά και κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες.

Τα δικά μας "πράσινα" κομματικά παλληκάρια στους Αγίους Αναργύρους όχι μόνο δεν εισηγήθηκαν κάτι παρόμοιο αλλά κάνουν και το παγόνι για τις τρεις συνεχόμενες αυξήσεις που έχει βάλει στους δημότες η διοίκηση Σαράντη.

Μήπως οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ εκτός από το να διοργανώνουν χορούς και να αβαντάρουν τους μέλλοντες βουλευτές και υπουργούς πρέπει να κάνουν και σοβαρή πολιτική δουλειά και να προσπαθήσουν να προλάβουν ή να σταματήσουν κατάστασεις όπως έκαναν οι σύντροφοί τους στην Λυκόβρυση;

Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν να υπάρχει κοινωνική ευαισθησία και πολιτική παιδεία κάτι που φαίνεται να απουσιάζει από τους βολεμένους κομματικούς παράγοντες της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: