Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Ο αναγνώστης μας Τ.Κ. μας έστειλε το παρακάτω ενδιαφέρον mail:

Εκτεθειμένος βρίσκεται και πάλι ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης μετά τις εξελίξεις που ακολούθησαν στη συνέχεια τις παράστασης των Νικητόπουλου, Ραυτόπουλου και Τερζόγλου στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.
Σύμφωνα με απάντηση της πολεοδομίας, σε ενέργεια του κ. Ραυτόπουλου, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ τα εξής:
- Υπάρχει άδεια για "επισκευές μικρής κλίμακας", το οποίο, σύμφωνα με την πολεοδομία σημαίνει:
- Επισκευές όψεων.
- Αντικατάσταση κουφωμάτων στα ίδια ανοίγματα.
- Αντικατάσταση στέγης νομίμων κτιρίων… υπό προϋποθέσεις και σε περιορισμένη έκταση με βάση έγκριση της Ε.Π.Α.Ε και χωρίς χρήση οπλισμένου σκυροδέματος
- Εσωτερικές διαρρυθμίσεις κτιρίων.
Διαπιστώνεται μάλλον ασχετοσύνη του κ. Δημάρχου και των υπηρεσιών του ή παραγκώνιση των υπηρεσιών του δήμου ή ηθελημένη... "αβλεψία" του δημάρχου.
Διαπιστώνεται επίσης, μειωμένη πρόνοια για την προστασία της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των πολιτών επί της πλατείας.
Διαπιστώνεται ακόμη η πιθανότατα "ευνοϊκή" μεταχείριση του ιδιώτη με την "τεχνική" των "στραβών ματιών" ή του 'κλεισίματος του ματιού' με την έωλη διατύπωση ότι η ευθύνη για τις όποιες εργασίες στην πλατεία (δημοτικό χώρο) η ευθύνη βαρύνει τον ενοικιαστή (δηλαδή, κάνε ότι θες αλλά να μην μπλέκω εγώ φανερά).
Διαπιστώνεται ακόμα ότι η Διοίκηση Σαράντη επιμένει να μην απαντά στο ερώτημα που έχει τεθεί από πολλές πλευρές "τι συμβαίνει και το Βούκινο βούλιαξε διαχειριστικά εκεί που ο ιδιώτης αναμένει πολύ μεγάλα κέρδη".
Μέχρι να απαντηθούν όλα τα ανωτέρω, ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης παραμένει έκθετος και εκτός "γραμμής" Παπανδρέου, ο οποίος προβάλει ως πρωταρχικές αξίες στην πολιτική του (ασφαλώς και του ΠΑ.ΣΟ.Κ) τη διαφάνεια και την νομιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: