Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"

Έντονες είναι οι διεργασίες στη παράταξη του Σταύρου Νικητόπουλου (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) μετά την απόφαση του να μην κατέβει στις ερχόμενες εκλογές για υποψήφιος δήμαρχος λόγω του ασυμβιβάστου με την επαγγελματική του ιδιότητα.
Τα στελέχη του δείχνουν απογοητευμένα από την εξέλιξη αυτή με σημείο αναφοράς όσους προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αφού κάποιοι δεν επιθυμούν συνεργασία με τον δήμαρχο (Καρτελιάς, Γέρουλας) ενώ κάποιοι άλλοι (Γαλάνης, Σκόνης) φημολογείται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με την παράταξη του δημάρχου ώστε να διασφαλίσουν θέσεις και αξιώματα σε περίπτωση επανεκλογής του κ. Σαράντη.
Από την άλλη ο επικεφαλής της Νέας Εποχής πιθανολογείται πως δεν θα υποστηρίξει κανέναν άλλο υποψήφιο, ούτε το δήμαρχο αφού πλέον τα μηνύματα που παίρνει από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του είναι εναντίον της σημερινής διοίκησης του δήμου.
Τροχοπέδη σε όλα αυτά είναι επίσης οι σκληρές και βαρυσήμαντες εκφράσεις που έχουν ανταλλάξει δημόσια μέσω των εντύπων τους οι δύο πλευρές ενώ το "χάιδεμα" που δέχτηκε η πλευρά του γιατρού από την φιλοσαραντική εφημερίδα "Ανένταχτος Δημότης" στη τελευταία έκδοση της, από την οποία ο κ. Νικητόπουλος έχει δεχτεί σειρά πικρόχολων και ειρωνικών σχολίων καταδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει...
Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες και όλα τα σενάρια είναι πιθανά για την παράταξη του κ. Νικητόπουλου ενώ σε αναμμένα κάρβουνα είναι και οι λιγοστοί εναπομείναντες υποστηρικτές του πρώην δημάρχου Ν.Ταμπακίδη.
Φαίνεται πως η δυναμική που αναπτύσει στο νέο ενοποιημένο δήμο η δημοτική παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ έχει δημιουργήσει αντανακλαστικά και φοβίες σε αρκετά τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν ότι κινδυνεύουν άμεσα να χαθεί ο δήμος και φυσικά και οι μισθοί τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: