Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Συναντήσεις και συσκέψεις με τους εργαζόμενους με θέμα την ενοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου πραγματοποιούν συνεχώς οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Καμαρινόπουλος διοργάνωσε σειρά συσκέψεων με τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την ενοποίηση των Κοινωνικών Δομών σε Αγίους Αναργύρους και Καματερό.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ελαιοτριβάρης επιβλέπει την αναδιάταξη της Υπηρεσίας Καθαριότητας και των τεχνικών συνεργείων, ώστε να καλυφθούν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο οι ανάγκες των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού. Ταυτόχρονα γίνεται καταγραφή των άμεσων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν για την αναβάθμιση του δικτύου υποδομών στο σύνολο του Δήμου.
Η Αντιδήμαρχος κ. Τζένη Ζαλακούδη – Ξύδη επιμελείται την συγχώνευση της Τεχνικής Υπηρεσίας των δυο Δήμων, ταυτόχρονα με τη μεταστέγαση της στο νέο κτίριο που απέκτησε ο Δήμος (πρώην εγκαταστάσεις ΕΘΙΑΓΕ).
Ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαρίνης συντονίζει την ενοποίηση των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου και των αντίστοιχων βάσεων δεδομένων.
Κοινός στόχος όλων των διαδικασιών είναι η καλύτερη αξιοποίηση όλων των υπηρεσιακών στελεχών από Αγίους Αναργύρους και Καματερό για την επίτευξη του βέλτιστου ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: