Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα;"

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/


Τι να παρατηρούν με τόση προσήλωση και τι να λένε άραγε;


Μήπως συζητάνε για την συγκολλητική επάλειψη και την περιεκτικότητα της ασφάλτου στο γαλάκτωμα προεπάλειψης;
.
Μήπως, για την κοκκομετρική διαβάθμιση του ασφαλτικού σκυροδέματος;
.
Μήπως, για την διάστρωση του ασφαλτικού και τους καιρικούς και θερμοκρασιακούς περιορισμούς που αφορούν στις εργασίες οδοστρωσίας;

Εμείς μπορούμε να υποθέσουμε τον διάλογο......

Άλλο ένα δελτίο τύπου του Δήμου μας στο πλαίσιο του "Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα;"

"Μεγάλο πρόγραμμα επισκευής και συντήρησης των οδοστρωμάτων ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη στο Καματερό. Τεχνικά συνεργεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, με το συντονισμό των Αντιδημάρχων κκ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη και Ζήση Πότση, επεμβαίνουν στα σημεία που εντοπίζουν ότι απαιτείται και πραγματοποιούν επισκευή του οδοστρώματος και τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα στα φθαρμένα σημεία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από την περιοχή του Γεροβουνού και θα συνεχιστεί στις άλλες γειτονιές της πόλης. "

Οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ι. Ελαιοτριβάρης και Ζ. Πότσης σε ρόλο εργοδηγού και Μηχανικού, απουσία του επιστημονικού - τεχνικού προσωπικού του Δήμου.
.
Στο βωμό του "Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα;" διαπιστώνουμε την τριτοκοσμική αντίληψη και ικανότητα αυτών που φιλοδοξούν να προχωρήσουν μπροστά τον τόπο αυτό.

.Πλήρης απουσία - απαξίωση του επιστημονικού και τεχνικού δυναμικού του Δήμου μας, το οποίο θα έπρεπε να καθοδηγεί τις εργασίες βάσει των Τεχνικών Προδιαγραφών, να επιβλέπει και πιστοποιεί την κατασκευή αλλά και τις ποσότητες των προμηθευόμενων υλικών. .

Τον ρόλο αυτό, καθώς φαίνεται, τον έχουν αναλάβει "ειδικοί" επί παντός επιστητού αρκεί να τους απαθανατίζει ο φωτογράφος-Pulitzer και να προβάλλονται στο www_ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ_gov_gr.
.
Αυτός είναι ο συντονισμός και αξιοποίηση για την καλύτερη αποτελεσματικότητα του ανθρώπινου δυναμικού του νέου Δήμου μας, για τον οποίο ομιλεί ο Μεγάλος Κυβερνήτης ;
.
Με χαβαλέ διοίκηση που μαθαίνει τέχνη στου κασίδη το κεφάλι θα υπηρετήσουμε τους Δημότες μας;

Με εκτίμηση
-Ο-

Symparastatis του dimoti

Δεν υπάρχουν σχόλια: