Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Αγίων Αναργύρων σε ιδιώτες

Από το http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/

Ανάμεσα στα ακίνητα που διαχειρίζεται η ΓΑΙΑΟΣΕ και έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, είναι και ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός Αγίων Αναργύρων। Ήδη ο φάκελος του, βρίσκεται μαζί με άλλα 17 ακίνητα, στην Ελληνική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων και πρόκειται να δοθεί για εκμετάλλευση από ιδιώτες με «σύμβαση παραχώρησης»
Εμείς δε θα ρωτήσουμε αυτή τη Δημοτική Αρχή, που είναι βασιλικότερη του βασιλέως, για το τι σκοπεύει να πράξει απέναντι σ’ αυτή την εξέλιξη. Ξέρουμε... Η ιδιωτικοποίηση είναι ιδεολογία τους και την έχουν κάνει πράξη, ήδη, εδώ στην πόλη μας, στα «δικά» μας ακίνητα και χώρους, βλέπε κεντρική πλατεία.
Εμείς, θα ρωτήσουμε τους θεσμικούς εκπροσώπους της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων –Καματερού, πως σκοπεύουν να κινητοποιήσουν και οργανώσουν το λαό της περιοχής – όλο το λαό – ώστε, να αποκρούσει αυτά τα σχέδια – κι όχι μόνο – στο σήμερα κι όχι σε κάποιο αόριστο αύριο; Οι ανακοινώσεις – καταγγελίες της παραχώρησης των χώρων στους ιδιώτες, καλές είναι, αλλά δεν φτάνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: