Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου και λάδι Αργολίδος

Στους Δήμους Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Αχαρνών άρχισαν οι υποβολές αιτήσεων για προμήθεια φθηνών αγροτικών προιόντων, χωρίς την διαμεσολάβηση μεσαζόντων.

Στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου και λάδι Αργολίδος απευθείας από τους παραγωγούς, στην τιμή των 0,33 Ευρώ το κιλό οι πατάτες και 2,80 Ευρώ το λίτρο το λάδι.
Στο Δήμο Αχαρνών Θα διατίθενται πατάτες Νευροκοπίου σε συσκευασίες των 20 κιλών προς 0,32 ευρώ ανά κιλό και των 30 κιλών προς 0,30 ευρώ ανά κιλό (στις αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.)

Και μια μικρή παρατήρηση.
Δεν αναφερόμαστε στην διαφορά...................... του ενός ή των τριών λεπτών που είναι φθηνότερες οι πατάτες στο Δήμο Αχαρνών απ' ο,τι στον δικό μας, αλλά στην αντίληψη που έχει ο δικός μας Δήμαρχος για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών, για την οποία καυχιέται και με κάθε ευκαιρία προβάλει φωτογραφιζόμενος και συνεντευξιαζόμενος καβάλα σε ένα λάπτοπ.
Και εξηγούμαστε.Ο Δήμος Αχαρνών δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν και ηλεκτρονικά την παραγγελία. Στο δικό μας Δήμο θα πρέπει να το κόψουμε ποδαράτο, να πάμε π.χ. στο παλιό δημαρχείο (Ηρώων Πολυτεχνείου και Ι.Μέρλα), να στηθούμε στην ουρά και αφού φτάσουμε μπροστά στο γκισέ και ζητήσουμε ένα στυλό και μια κόλλα χαρτί, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει τη δική μας μάχη στην πατάτα.

Πληροφορίες για την προμήθεια φθηνών αγροτικών προϊόντων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού ΕΔΩ

Πληροφορίες για την προμήθεια φθηνών αγροτικών προϊόντων στο Δήμο Αχαρνών ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: