Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ

Νέο πολιτικό μαγαζάκι έστησε ο ψευτο-οικολόγος Μανώλης Πούλιος ο οποίος σαν γνήσιος γυρολόγος της αριστεράς και τοπικός εκφραστής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ –ΠΡΑΣΙΝΩΝ(ήταν και υποψήφιος βουλευτής) βάζει προεκλογικά τη στενή του συνεργάτιδα να δηλώσει τοπικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του Φ.Κουβέλη.
Με όπλο λοιπόν τους δύο κομματικούς φιλοπασοκικούς μηχανισμούς εκφράζει μέσω της εφημερίδος και της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που ηγείται ότι στηρίζει τον Νίκο Σαράντη για υποψήφιο δήμαρχο.

Οι δεκάδες παραπλανημένοι πολίτες που τον πιστεύουν καλό είναι να μάθουν μερικά πράματα για την δράση ή καλύτερα για την εσκεμμένη αδράνεια του στα τοπικά δρώμενα.
Θα επιθυμούσαμε λοιπόν να μας έλεγε ποια είναι η θέση του για το οικολογικό έγκλημα που συντελέστηκε στον Πευκώνα και βέβαια πως είναι δυνατόν μία οικολογική κίνηση σαν τη δική του να υποστηρίζει για δήμαρχο τον άνθρωπο που επέτρεψε να κοπούν εκατοντάδες δέντρα.
Να μας απαντήσει γιατί κρυβόταν ο κ. Πούλιος στα δημοτικά συμβούλια όταν είχε κρίσιμα θέματα που αφορούσαν την εξέλιξη του Προαστιακού και άλλου οικολογικού ενδιαφέροντος;
Να μας υπενθυμίσει για ποιο λόγο δεν έκανε καίριες παρεμβάσεις αξιοποίησης των ελεύθερων χώρων αλλά αντιθέτως επέτρεψε να δοθούν ελεύθεροι χώροι σε εργολάβους της περιοχής.
Εκείνα τα χίλια δέντρα το χρόνο που υποσχέθηκε ο Σαράντης στις προηγούμενες εκλογές αλήθεια τι έγιναν αγαπητέ κ.Πούλιο;
Μπορείτε να μας πείτε γιατί σταμάτησαν ξαφνικά οι αγώνες για το ξήλωμα των κεραιών. Μήπως μεσολάβησε τίποτα;
Γιατί το βουλώσατε στο θέμα με το Πάρκο Α.Τρίτσης και διεκδίκηση του από το ΙΛΙΟΝ. Είχατε θυμάμαι σηκώσετε ανάστημα απέναντι στη δημοτική αρχή του γειτονικού δήμου και πάλι ξαφνικά είδαμε ότι θάψανε το θέμα από την εφημερίδα σας.

Μήπως σας τράβηξαν το αυτάκι και εσάς από το ΠΑΣΟΚ στο οποίο λέτε πως δεν ανήκετε αλλά κάνετε ότι σας διατάζει;
Αλήθεια εκείνοι οι αγώνες του για την απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ πότε θα θυμηθείτε να τους ξεκινήσετε;
Γιατί την πόλη που παραμένει βρώμικη δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε…ούτε φυσικά γιατί ήσασταν υπέρμαχος της φορολόγησης των δημοτών με σκληρές θέσεις στο Δ.Σ εναντίον του των φτωχών πολιτών.
Κατά τα άλλα καλό και το ποδήλατο, οι φίλοι του πάρκου, οι αγώνες(!) για πράσινο, και οι επικοινωνιακές δενδροφυτεύσεις αλλά το παραμύθι δεν περνάει. Συνεχίστε να κάνετε τον αγώνα σας για να κοροϊδέψετε κι άλλους ευαισθητοποιημένους και ανυποψίαστους πολίτες και παίξτε τον οικολόγο εκ του ασφαλούς διότι εκδίδετε και έναν οδηγό πόλης οπότε μην χάσουμε και την δουλειά μας…


Δεν υπάρχουν σχόλια: