Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ

Ντρέπονται κυριολεκτικά να γράψουν ότι είναι εκλεγμένοι με το ΠΑΣΟΚ οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Σαράντη.
Τελευταίο κρούσμα που πετύχαμε είναι το φυλλάδιο του αρχιπασόκου και αποτυχημένου στελέχους της διοίκησης Σαράντη, κ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη. Ο άνθρωπος που βούλιαξε οικονομικά το αναψυκτήριο της Κεντρικής Πλατείας(τον έκραξε μέχρι και η έγκριτη εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ) και το χάρισε σε ιδιώτες τολμά και μοιράζει το βιογραφικό του σε χιλιάδες δημότες για να τον ψηφίσουν και περιγράφει όλες του τις δραστηριότητες εκτός από εκείνες του στελέχους του ΠΑΣΟΚ αφού ο αποτυχημένος υποψήφιος έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις στο κόμμα μέχρι και σήμερα (Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής, εκλεγμένος στην Τοπική Οργάνωση και συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ).
Κρύβει λοιπόν συνειδητά ο αξιωματούχος του Σαράντη την κομματική του ιδιότητα προσπαθώντας να παραπλανήσει τους πολίτες.
ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΑΡΗΣ στο εκλογικό του φυλλάδιο όπως βέβαια και πολλοί άλλοι συνυποψήφιοι του στον ίδιο συνδυασμό.
Αυτά να τα βλέπουν όχι μόνο οι απλοί ψηφοφόροι αλλά και οι εκείνοι οι πασόκοι που θα ψηφίσουν τον Σαράντη διότι στηρίζουν ανθρώπους που ντρέπονται για τα καμώματα του κόμματος τους.
Για του λόγου το αληθές διαβάστε παρακάτω σε ποιους άλλους τομείς είναι διορισμένος ο εκλεκτός του Σαράντη http://www.pasok.gr/portal/resource/section/massSpacesSectionSynthesisMenu http://neolaiapasok-b3.blogspot.com/2008/01/3_09.html
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ…
http://agioianargyroinews.blogspot.com/2008/09/blog-post_6931.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: