Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ "ΠΛΑΤΕΙΑΣ"

Νέο επίτευγμα της διοίκησης Σαράντη που κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να βουλιάξει οικονομικά ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
Οι "εγκέφαλοι" που διοικούν κατάφεραν για πρώτη φορά από τότε που λειτουργεί το αναψυκτήριο να έχουν περισσότερα έξοδα από έσοδα για το περασμένο έτος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κλείσει και οι εργαζόμενοι να μείνουν στο δρόμο.
Οι κύριοι Ελαιοτριβάρης και Καλιτσουνάκης είναι οι βασικοί υπαίτιοι για αυτή την κατάντια αφού είναι οι υπεύθυνοι για την σωστή λειτουργιά του μιας και ο δήμαρχος τους διόρισε σε διοικητικές θέσεις με αρμοδιότητα την διαχείριση του αναψυκτηρίου.
Τα δύο παραπάνω στελέχη του κ. Σαράντη απέτυχαν παταγωδώς και ζημίωσαν με την πολιτική που εφάρμοσαν με αρκετές χιλιάδες ευρώ οικονομικά τον δήμο.


- Γιατί τους κρατάει λοιπόν ακόμα στη διοίκηση ο κ. Σαράντης;

- Τι έγινε και βάρεσε "κόκκινο" το δημοτικό αναψυκτήριο ;

- Μήπως κάποιοι κομματάρχες της σημερινής δημοτικής αρχής κερνούσαν φίλους και συνεργάτες εις υγείαν των κορόιδων των δημοτών;

- Πόσα χρήματα παίρνουν οι κύριοι Ελαιοτριβάρης και Καλτσουνάκης (έχουν έμμισθη θέση) από τον δήμο για να καταφέρουν να βουλιάξουν οικονομικά το αναψυκτήριο που ούτε ο Τρίγκας δεν έκανε;

- Αληθεύει ότι τα δύο διορισμένα στελέχη της διοίκησης( τα οποία δεν έχουν εκλεγεί) παίρνουν διπλούς μισθούς δηλαδή και του δήμου και της δουλειάς τους ενώ οι εργαζόμενοι της "ΠΛΑΤΕΙΑΣ" μένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες;
Να τους χαίρεστε λοιπόν κύριε Σαράντη τους εκλεκτούς συνεργάτες σας που κατόρθωσαν ένα κερδοφόρο δημοτικό κατάστημα για την πόλη να το κάνουν ζημιογόνο μέσα σε λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: