Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ..."ΦΙΛΟ" ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί ο σύλλογος "Οι Φίλοι του Πάρκου" με σκοπό την σωτηρία του Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης"το οποίο παρουσιάζει εικόνα πρωτόγνωρης εγκατάλειψης.
Το Δ.Σ. του συλλόγου καλούν τους πολίτες των όμορων δήμων να διαμαρτυρηθούν μαζί τους στις 20.00 στο συντριβάνι που βρίσκεται στο Πάρκο.
Οι απορίες μας για αυτή την εκδήλωση είναι οι εξής:

- Ιδρυτής και πρόεδρος του συλλόγου- αν δεν κάνουμε λάθος- είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Πούλιος που είναι εκλεγμένος με τον κ. Σαράντη, ο οποίος τον έχει ορίσει εκπρόσωπο του δήμου στο Δ.Σ Φορέα του Πάρκου.
Δηλαδή ο κ. Πούλιος διαμαρτύρεται εναντίον του εαυτού του!!!

- Γιατί τόσο καιρό απουσίαζε από τις εκδηλώσεις που έκαναν κόμματα της αριστεράς ,οι οικολογικές οργανώσεις και οι δημοτικές παρατάξεις για την σωτηρία του Πάρκου και παρουσιάστηκε μόνο στην καλοκαιρινή εκδήλωση ντροπής της ΚΕΔΚΕ χωρίς να πει ούτε μια κουβέντα στους αρμόδιους για το χάλι που επικρατεί στο Πάρκο;

- Έμμεσα παραδέχεται από την εφημερίδα που εκδίδει ο κ. Πούλιος ότι φταίνε και οι δήμοι για την κατάντια του Πάρκου,γιατί άραγε δεν έκανε τίποτα η δημοτική αρχή που υπηρετεί ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στο "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ".

- Μπορεί να μας πει τι ενέργειες και τι προτάσεις έκανε ως εκπρόσωπος των Αγίων Αναργύρων στο Φορέα γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι τις περισσότερες φορές απουσίαζε από τα διοικητικά συμβούλια.
Πάντως παρά τις ενστάσεις που έχουμε για τον ιδρυτή του συγκεκριμένου συλλόγου θα παρευρισκόμαστε και εμείς στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας διότι ο κόσμος που συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια αξίζει να συνεχίσει να αγωνίζεται και να ευαισθητοποιείται σε τέτοιου είδους μεγάλα ζητήματα για την περιοχή.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: