Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ "ΕΧΩΝΑΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΡΑΝΤΗ και τώρα ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ  τι έλεγε και πόσο σκληρή κριτική
ασκούσε "Η Φωνή του Λαού" για τον δήμαρχο Σαράντη στην ιδρυτική της διακήρυξη που τώρα ξαφνικά τον στηρίζει.". 
Αλήθεια τι άλλαξε από τότε και ο δήμαρχος από "κακός" έγινε "καλός"...
Ακολουθεί το αποκαλυπτικό απόσπασμα που εκθέτει την συγκεκριμένη παράταξη!!!

......Βλέπουμε όλοι αγαπητοί συμπολίτες την Πόλη μας να  ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ, την Επιχειρηματική δραστηριότητα να σβήνει, την ανεργία να αυξάνεται και στον αντίποδα ο καλός μας Δήμαρχος,  χωρίς να ξεχνάει την κομματική του προέλευση, να έχει επιλέξει την αδράνεια, επικαλούμενος αναρμοδιότητα και αδυναμία ουσιαστικής παρέμβασης, ενώ παράλληλα αποφασίζει να επιβάλει ακριβά δημοτικά τέλη στους συνδημότες μας, αυξάνοντας ακόμα και τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, την ίδια στιγμή της μείωσης των μισθών, της αύξησης των φόρων. Οδηγεί τους δημότες σε απόγνωση, ενώ η αδιαφορία τους για τους κατοίκους έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής.
Θα τους αφήσουμε; ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....

 .....σε αυτό το γενικότερο πλαίσιο βρίσκεται και ο Δήμος μας καταχρεωμένος, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο Υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης.  Η Δημοτική Αρχή του κ. Σαράντη του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού οφείλει: 9.881.962 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.074.272 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις. Βλέποντας, λοιπόν, φίλες και φίλοι, την πόλη μας να μαραζώνει, την επιχειρηματική δραστηριότητα να σβήνει, τα νέα χαράτσια να επιβάλλονται στους συνδημότες μας και παράλληλα να συνεχίζετε ή υποβάθμιση στην Παιδεία-Υγεία-Πρόνοια, δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε απλοί θεατές απέναντι στα όσα διαδραματίζονται στην πόλη μας από τις εγκλωβισμένες κομματικές Διοικήσεις του Δήμου μας.
 (ΌΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ http://agioianargyroinews.blogspot.gr/2012/01/blog-post_1307.html)

ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.

Εδώ διαβάστε το κείμενο στήριξης της ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ στο Ν. Σαράντη http://kareliotis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: