Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Συνέντευξη του Γιώργου Κομματά που αποκαλύπτει την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής



Ο κύκλος Σαράντη έκλεισε!
  
Ο Γιώργος Κομματάς στην συνέντευξη που έδωσε στην συχνότητα HIGH TV μιλάει για όλους και όλα ανοικτά με ιδιαίτερα καυστικό λόγο. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι η παράταξη μας δεν βαφτίστηκε αντιμνημονιακή λόγω των εκλογών με σκοπό να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτών, στηρίζεται από τον Σύριζα και συνεχίζει λέγοντας πως η καθαρότητα των θέσεων μας είναι αυτή που θα μας οδηγήσει σε νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Από το 2010 βλέπαμε το γκρεμό που οδηγούταν η χώρα, βλέπαμε τους συνανθρώπους μας να υποφέρουν». Για αυτό τον λόγο τα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτικής θα είναι το νούμερο ένα μέλημα μας ως τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα αφήσουμε κανέναν συνδημότη μας χωρίς τροφή, στέγη, ρεύμα και θέρμανση τονίζει με έμφαση.
 Όσον αφορά το νυν δήμαρχο Κο Σαράντη αποκαλύπτει ότι κάνει κοινωνική πολιτική με συσσίτια τα οποία είναι της εκκλησίας και δεν προέρχονται από δική του δράση. Βάζει τον δημότη στο κέντρο των εξελίξεων διαβεβαιώνοντας ότι «με εμάς στο τιμόνι της αυτοδιοίκησης ο δημότης θα σχεδιάζει και θα αποφασίζει μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις και εμείς θα εκτελούμε». Όντας γιατρός και ο ίδιος, μιλάει με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στην περιοχή μας, αναφέροντας ότι οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό έχουν αφεθεί ουσιαστικά στην τύχη τους αφού τα πιο κοντινά θεραπευτήρια της περιοχής, όπως το ΄Γ θεραπευτήριο ΙΚΑ και το νοσοκομείο Πατησίων είναι κλειστά εδώ και ένα χρόνο.
 Όσον αφορά την πρωτοβάθμια περίθαλψη καταγγέλλει το νυν δήμαρχο ότι ενώ με δική μας πίεση ψηφίστηκε ομόφωνα η διεκδίκηση για την παραμονή ανοικτών των δομών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης αυτές έκλεισαν εν μια νυκτί χωρίς ο κος Σαράντης (νυν δήμαρχος) να καλέσει και να οργανώσει τους δημότες σε ολική αντίσταση. 
Μιλώντας για την μαύρη εργασία στην περιοχή μας τόνισε ότι δεν αφορά μόνο τους μετανάστες αλλά κυρίως τους έλληνες και είναι ζήτημα της λαθεμένης πολιτικής της κεντρικής κυβέρνησης στην οποία είμαστε απέναντι και όχι της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Τελειώνοντας την συνέντευξη του αναφέρει το αυτονόητο για όλους μας. Δηλαδή ότι αυτοί που μας έφεραν σε αυτήν την τραγική κατάσταση δεν είναι δυνατόν και να μας σώσουν.
 Ο κύκλος τους έκλεισε! 
Ο κύκλος Σαράντη έκλεισε! 
Αφού ότι δεν κατάφερε να προσφέρει τα τελευταία οκτώ χρόνια και τα τριάντα συνολικά που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση αποκλείεται να τα προσφέρει με μια νέα εκλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: