Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι αγγαρειομάχοι και η γραμμή Σαράντη

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το http://en-agiois.blogspot.gr/
 
Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, για να αιφνιδιάσουμε τον Σαράντη ώστε να μην μπορεί να μαζέψει το θέμα.

Τώρα που τα ψηφοδέλτια έχουν διανεμηθεί σας αποκαλύπτουμε το λαβράκι που αλιεύσαμε. 
Θα αποκαλύψουμε στους εκτός νυμφώνος υποψηφίους (κορόιδα δηλαδή) την γραμμή του Σαράντη, δηλαδή ποιες τριάδες, δυάδες και μονοσταυρία προωθεί στα ήδη σταυρωμένα και διανεμημένα ψηφοδέλτια που έχουν φύγει από το αρχηγείο του.

Περιμέναμε και μαζέψαμε από "φίλους" και "φίλες" σταυρωμένα ψηφοδέλτια που έλαβαν από συγκεκριμένους "διανομείς" και τι διαπιστώσαμε με μια απλή ανάγνωση;

Για τους Δημοτικούς Συμβούλους ο Νίκος προωθεί  τους :
Ελαιοτριβάρη Ιωάννη
Παντελιά Νικόλαο
και ολίγον Τσίρμπα Γεώργιο-Σταύρο.

Στα 22 ψηφοδέλτια, επί συνόλου 25 ψηφοδελτίων,  παίζει το δίδυμο Ελαιοτριβάρης - Παντελιάς και στα υπόλοιπα 3 παίζουν Ελαιοτριβάρης - Παντελιάς - Τσίρμπας.


Στο γενικό Καματερού και στα 25 παίζουν οι:
Παπαναγιωτάκη Μαρία
Καμαρινόπουλος Σωτήριος


Έκπληξη στο τοπικό των Αγίων Αναργύρων όπου και στα 25 ψηφοδέλτια παίζει μόνη της η:
 Αλεξανδροπούλου Μαρίνα

Οι υπόλοιποι αγγαρειομάχοι του Νίκου απλά θα έχουν τη δυνατότητα, το βράδυ της Κυριακής, να διαπιστώσουν προς απογοήτευσή τους τη γραμμή του Σαράντη.
Υποσημείωση: Μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες προσθήκες πέραν των συγκεκριμένων ονομάτων, εφόσον βέβαια προλάβει να ειδοποιήσει η ομάδα του Νίκου  αυτούς που έχουν λάβει ψηφοδέλτια με την γραμμή, έτσι για το ξεκάρφωμα και για να ρίξει στάχτη στα μάτια των υπολοίπων υποψηφίων του. Θυμηθείτε τα ονόματα των 6 υποψηφίων που προωθεί ο Σαράντης. Θα ακολουθήσει μεγάλη έκπληξη προς επίρρωση των ανωτέρω. Εμείς θα θυμηθούμε την ρήση του Πανούση, ψηφοδέλτια σταύρωνα κι όλη τη νύχτα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: