Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ







Ο Μητροπολιτικός Φορέας Ανάπλασης και
διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών
Αττικής ( Φορέας διαχείρισης του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” )



Προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει σχετική αίτηση - προσφορά.



Α) για την εκμίσθωση υπαίθριου χώρου για διοργάνωση Εκθέσεων Προβολής, Ενημέρωσης & Υποστήριξης των Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων, την διοργάνωση υπαίθριας αγοράς , καθώς και δυνατότητας οργάνωσης πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, την υγιεινή μεσογειακή διατροφή, τον αγροτικό πολιτισμό και την προβολή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων

Β) για εκμίσθωση υπαίθριων χώρων που θα χρησιμοποιηθούν ως σταθμοί ποδηλάτων στου οποίους : (ι) θα μισθώνονται ποδήλατα δίκυκλα, οικογενειακά τετράτροχα, παιδικά τετράτροχα (ιι) θα πωλείται τυχόν αθλητικός εξοπλισμός (ιιι) θα προσφέρεται εκπαίδευση για την ασφαλή χρήση ποδηλάτου (ιν) θα διοργανώνονται υπαίθριες εκδηλώσεις.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τις σχετικές προσφορές, θα γίνονται δεκτές στις 4/6/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 έως 19:00 και θα υποβάλλονται στο γραφείο διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, οδός Σπ. Μουστακλή αριθμός 23.

Οι φάκελοι που θα κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμοι και επιστρέφονται χωρίς να ανοιχθούν.


Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο συμμετέχει με μια μόνο προσφορά.



Την Τετάρτη 4/6/2014 και μεταξύ 19:00 και 19:30 θα γίνει το άνοιγμα των προσφορών ενώπιον των διαγωνιζομένων.



Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επισκεφθούν τους διατιθέμενους χώρους ή να πάρουν το πλήρες κείμενο των προσκλήσεων μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Μητροπολιτικού Φορέα

στο τηλέφωνο 210-2323163

ή

Δεν υπάρχουν σχόλια: