Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ηλιόπουλος Νίκος – Υποβάθμιση Τέλος. Ξεκινάμε! με την ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες Στις 18 Μαΐου καλούμαστε να ψηφίσουμε σε
Δημοτικό και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Και αν οι Ευρωεκλογές έχουν μεγάλη σημασία, για την κεντρική πολιτική σκηνή, αυτές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι καθοριστικές για την πορεία του Δήμου μας. 
 Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ. 
Αγαπητοί συμπολίτες, το προηγούμενο διάστημα επισκεφθήκαμε πολλούς. 
Μιλήσαμε με νέους συμπολίτες μας. Είδαμε ανθρώπους που αγωνίζονται για την πόλη μας, μέσα από συλλόγους και φορείς, μέσα από την καθημερινότητα και τις γειτονιές. . Είδαμε απελπισμένους και άνεργους συμπολίτες μας. 
Χωρίς καμιά βοήθεια. Είδαμε την εγκατάλειψη και την απόγνωση που νιώθουν οι δημότες μας, ως αποτέλεσμα της ανεργίας και της έλλειψης σχεδίου από τον Δήμο για την στήριξη της τοπικής μας αγοράς. 
 Δείτε τον φόβο που νιώθουν δημότες και έμποροι από την εγκληματικότητα και την αναδουλειά. Μετά πείτε μου ποιος μπορεί να κοιτάξει αυτούς τους ανθρώπους ίσια στα μάτια, χωρίς να λυγίσει από ενοχές; 
 Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την διαφάνεια, την ειλικρίνεια, την αλληλεγγύη που έχει ανάγκη η πόλη μας για να ορθοποδήσει και να νιώσει επιτέλους ελπίδα; Ποιο κατεστημένο, σύστημα διοίκησης είναι αυτό με τα ψεύτικα χαμόγελα και τον ξύλινο πολιτικό λόγο. Υπόσχονται χωρίς να πραγματοποιούν, αλλάζουν τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα, αρκεί να είναι κοντά στην εξουσία, που μέσα τους δεν καίει το όραμα για το μέλλον της πόλης μας, αλλά η ικανοποίηση ότι έκαναν ακόμη ένα ρουσφέτι εκβιάζοντας έναν ακόμη πολίτη να τους ψηφίσει!!! 
 Βγαίνουμε μπροστά στον αγώνα κατά κατεστημένων νοοτροπιών που βολεύονται με την φτώχεια και την ανασφάλεια στην πόλη μας. Είμαστε μακριά από όλα αυτά. Φέρνουμε στον Δήμο μας νέο ήθος Διοίκησης, με την συνδρομή όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας. 
Ανθρώπων της γειτονιάς, με βλέμμα καθαρό, που κατεβαίνουν με την Ασυμβίβαστη Πορεία για να προσφέρουν και όχι να βολευτούν. Ανθρώπων με νέες ιδέες που ξέρουν που βρίσκονται οι εξελίξεις και θέλουν ο Δήμος μας να είναι στο επίκεντρο αυτών. Είμαστε ανεξάρτητοι, περήφανοι παλαιοί και νέοι κάτοικοι. 
Ο Δήμος αυτός είναι το σπίτι μας. Είναι οι αναμνήσεις μας. Είναι ο τόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Είναι το μέλλον που θα χτίσουμε μαζί για την πόλη που αγαπάμε και πιστεύουμε. Να γιατί αποφάσισα να είμαι δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Νταηλάκη.
 Τον θεωρώ ως τον πλέον κατάλληλο να διαχειριστεί τα κοινά της πόλης μας, γιατί εμπιστεύομαι την θέλησή του και το ήθος του. Γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να σπάσει το κατεστημένο, και θα μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον με εμπιστοσύνη, αξιοπρέπεια και χαμόγελο. Για να μπορούμε να ζούμε σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον και να βάζουμε νέους στόχους για το μέλλον, για εμάς, και τα παιδιά μας. Στις εκλογές της 18η Μαϊου δίνουμε δυνατά το παρόν, όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την πόλη. Αγωνιζόμαστε μαζί !! 

Στέλνουμε την Ασυμβίβαστη Πορεία στη Διοίκηση του Δήμου και αλλάζουμε τον τόπο μας οριστικά. Με εκτίμηση Ηλιόπουλος Νίκος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ασυμβίβαστη Πορεία
Κινητό 6987058768

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκα στο Καματερό το 1958.  Είμαι Τελειόφοιτος Γυμνασίου (σημερινού Λυκείου).Είμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας.Δραστηριοποιήθηκα σε πολλές κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέσα από Συλλόγους και φορείς, μέλος της Παράταξης: ’’ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ’’.

    Εθελοντής  στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ το 2004 ως υπεύθυνος  αλληλεγγύης.

     Εθελοντής στην Οργάνωση : ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

     Ιδρυτής  δύο τραπεζών αίματος  με την συνεργασία του ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

     Το 2005 εκλέχθηκα Πρόεδρος του Ολυμπιακού Χωριού και

Πρόεδρος του  Αθλητικού Ομίλου Α.Ο.Κ.Ο.Χ με πολλές διακρίσεις για τη νεολαία.Έχω αρθρογραφήσει  σε τοπικές και αθηναϊκές εφημερίδες με θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, την  κοινωνική  πολιτική, και την ανεργία.  Είναι θέματα που μας καίνε και τα θέτω ως πρώτη προτεραιότητα στην τοπική κοινωνία.  Δική μου πεποίθηση είναι…… Ότι τα αξιώματα είναι για να σου ανοίξουν μία πόρτα για να μπεις …και να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις, που έχουν αξία, και όχι για να αποκτήσεις έναν τίτλο τιμής , (χωρίς Τιμή)! Γι΄ αυτό αγαπητοί συμπολίτες …(ο καναπές πρέπει να πεθάνει για να ζήσουν τα όνειρα).   Ας πεταχτούμε από αυτόν.  Ας θυμηθούμε  τις αξίες που χάσαμε, και …..χαθήκαμε.  Ας κερδίσουμε  την δυνατότητα  να διεκδικήσουμε  μια Δημοτική Διακυβέρνηση, με Εντιμότητα, Αξιοκρατία, αποτελεσματικότητα.  Ας διώξουμε τη γκρίνια για το τι κάνει το Κράτος για εμάς και ας ασχοληθούμε  τι κάνουμε εμείς , για το Δήμο μας.  Ας παλέψουμε για το παρόν  και το μέλλον μας.  Για να μην κρυβόμαστε, όταν αργότερα τα παιδιά μας , μας ρωτήσουν  «και εσύ τι έκανες ;»  Ας γίνουμε ενεργοί πολίτες για την ύπαρξή μας  που την αξίζουμε και όλοι μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο  Νίκο Νταηλάκη, που πιστεύει  σε αξίες και ήθος, που μπορεί να κάνει πράξη το όραμα  όλων των Δημοτών , για μια  καλύτερη ζωή  στον Δήμο μας.  Αγαπητοί συμπολίτες, εσείς θα κρίνετε…περιμένοντας να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας.

                                                Με τιμή                                                                                             Ηλιόπουλος Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: