Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων-Καματερού να αποδοκιμάσει τη λογική του μικρότερου κακού που πάντα οδηγεί στο μεγαλύτερο κακό



Χαιρετίζουμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του ΚΚΕ και
ψηφίσατε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Σας καλούμε, όπως καλούμε και κάθε εργαζόμενο, αυταπασχολούμενο, άνεργο, νέο, να εκφράσετε την καταδίκη σας στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε. και στα κόμματα που τη στηρίζουν, με ενίσχυση του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές.
Τα ψηφοδέλτια που στήριξε το ΚΚΕ σε όλες τις περιφέρειες της χώρας σημείωσαν σημαντική παρουσία και άνοδο σε σχέση με την εκλογική δύναμη του κόμματος στις εκλογές του Ιούνη του 2012. Στο δήμο μας, το δημοτικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συγκέντρωσε ποσοστό 15,08% και το περιφερειακό ποσοστό 14, 72%.
Ο εκλογικός νόμος με το β' γύρο στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές νοθεύει την επιλογή του λαού και πρέπει να καταργηθεί.
Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων-Καματερού να αποδοκιμάσει τη λογική του μικρότερου κακού που πάντα οδηγεί στο μεγαλύτερο κακό. Στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού να καταδικαστεί η αντιλαϊκή διοίκηση Σαράντη και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το Γ.Κομματά. Στην Περιφέρεια να καταδικαστεί ο εκλεκτός της συγκυβέρνησης Γ.Σγουρός και η υποψήφια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Ρ.Δούρου. Όλοι τους υιοθετούν την αντίληψη του ευρωμονόδρομου και την υπηρετούν στην περιφερειακή  και τοπική διοίκηση. Παρά τις επιμέρους διαφορές τους, στηρίζουν τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το σάπιο εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα.
Απομονώνουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Η εγκληματική της δράση προκύπτει από τη ναζιστική της ιδεολογία. Είναι πολλές οι αποδείξεις σήμερα ότι είναι τσιράκια των αφεντικών. Το σύστημα τους στηρίζει για να τους αξιοποιεί σε βάρος του λαού.
Mην ξεχνάς την πείρα σου.  Κυβερνήσεις άλλαξαν, οι πολιτικές τους όμως έμειναν. Το θέμα είναι να ανατραπούν αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα και τον πλούτο του λαού. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους γνωρίσαμε μέσα από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα τους, δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί να γίνει δύναμη ανατροπής.
Κάνε τώρα το βήμα. Ψήφισε-δυνάμωσε το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: