Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Το σύστημα Σαράντη τραυματίστηκε αλλά θα χρειαστούμε μια ακόμη Κυριακή!


epistoli epistoli


Και στο δήμο μας όπως και σε αρκετούς άλλους δήμους, τα δημιουργούμενα επί δεκαετίες δίκτυα, τα στηριγμένα σε συναλλαγή και στη διαπλοκή, αλλά γιατί όχι και σε ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις, έχασαν σοβαρό έδαφος.  Λίγες ακόμα μέρες και θα πάρουν οριστικά πόδι! Οι συγκλονιστικές αλλαγές στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό θα ολοκληρωθούν και με τη διάλυση σε τοπικό επίπεδο όλων των μηχανισμών της συναλλαγής και της διαπλοκής!

  • Ο δήθεν ανεξάρτητος κ. Σαράντης βέλος στη φαρέτρα του κ. Βενιζέλου!!
Στη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα το μεσημέρι ο Βενιζέλος, πανηγύριζε γιατί πάρα πολλοί υποψήφιοι της δικής του παράταξης, συμπεριλαμβανομένου και του κ.Σαράντη, κέρδισαν ή διεκδικούν να κερδίσουν δήμους και περιφέρειες.
Όσοι λοιπόν καλόπιστοι πίστεψαν στο δήθεν ανεξάρτητο πρόσωπο του κ. Σαράντη ας το ξανασκεφτούν!
Ο Βενιζέλος διαλύει κάθε αυταπάτη! Όταν λοιπόν την επόμενη φορά θα χάσεις μέρος ή και όλο το μισθό σου, μέρος ή και όλη την σύνταξή σου, όταν θα βλέπεις τα παιδιά σου άνεργα να μαραζώνουν στο σπίτι σου, όταν θα ξεπουλούν το νερό και τις παραλίες, μην κατηγορείς κανένα άλλο! Εσύ που ψήφισες τους υποψηφίους του Βενιζέλου, εσύ τους έδωσες τη δύναμη και το θάρρος για να κάνουν όλα αυτά.
Αυτή τη φορά στείλε τους ένα μήνυμα!  Δεν σας αντέχουμε άλλο! Φύγετε τώρα, εσείς κύριε Βενιζέλο και η συγκυβέρνησή σας και οι εκλεκτοί σας σαν τον κ.Σαράντη.

  • Την πρώτη Κυριακή ξεχρέωσες κάθε υποχρέωση σε οποιονδήποτε!
    Σήμερα σκέψου την πόλη σου, την πόλη που ζείς εσύ και τα παιδιά σου.
Βάσει της σταυροδοσίας του κ. Σαράντη, τα ίδια πρόσωπα που διοικούν  δεκαετίες, τώρα ετοιμάζονται αν τους ξαναδώσεις την ευκαιρία, να διοικήσουν την πόλη και πάλι! Αν το κάνεις, μην παραπονεθείς ξανά γιατί οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό έχουν μείνει ο πιο καθυστερημένος Δήμος σε όλη τη Δυτική Αθήνα! Μην αρχίσεις να ψελλίζεις δικαιολογίες στους επισκέπτες της πόλης σου, όταν ρωτούν πως είναι έτσι ο δήμος μας.
Εσύ θα είσαι ο υπαίτιος, εσύ θα έχεις τη ευθύνη για να συνεχιστεί η επί δεκαετίες υποβάθμιση.

Σταμάτησέ τους ΤΩΡΑ! ΑΡΚΕΤΑ!

Και αν είχαν κάτι καλό να κάνουν, τόσα χρόνια δεν θα το είχαν κάνει; Τι περιμένεις; Ότι τα καλά στα φυλάνε για έκπληξη μετά την τριαντακονταετία;
Στήριξε μαχητικά και μαζικά το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κομματά!!
Μετέτρεψε την οργή σου σε ψήφο ανατροπής!
Καταψήφισε το δήμαρχο του Βενιζέλου και της συγκυβέρνησης!
Καταψήφισε το Δήμαρχο του συνδυασμού της υποβάθμισης και της εγκατάλειψης!

Ψήφο στο Γιώργο Κομματά! Για να αλλάξει επιτέλους σελίδα ο Δήμος μας!

Γύρνα τους την πλάτη!

Για μια πόλη που να μπορείς να ζεις, για μια πόλη
που να ‘σαι περήφανος γι’αυτήν!

Την ΚΥΡΙΑΚΗ αλλάζουμε σελίδα. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: