Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"Αλληλεγγύη η δύναμη μας": Το μνημόνιο, ο Σαράντης, ο Σγουρός κι ο Βενιζέλος

Ανεργία – Συνολικά 209 είναι οι κενές οργανικές θέσεις πάγιων
και σταθερών αναγκών στο Δήμο. Η Διοίκηση Σαράντη επιλέγει χρόνια τώρα μόνο το δρόμο των 5μηνων  συμβάσεων της εκδούλευσης.

Υγεία – Ο ΕΟΠΥΥ έβαλε λουκέτο, οι γιατροί του απολύθηκαν και η Διοίκηση Σαράντη την ίδια στιγμή καμάρωνε και προωθούσε το πρόγραμμα των «Κέντρων Υγείας» και την αμισθή εργασία των γιατρών.

Οικονομία – Περισσότερα από 2,8 εκατομ. είναι τα διαφεύγοντα έσοδα από τις διαφημίσεις στο Δήμο, ενώ περί τα 4 εκατομμύρια το χρόνο είναι τα αντισταθμιστικά που έχει δικαίωμα να λαμβάνει για τα εκατοντάδες απορριμματοφόρα που διασχίζουν καθημερινά το Δήμο. Η κάλυψη αυτών των κενών απαντήθηκε εύκολα με την κάθετη αύξηση των δημοτικών τελών και τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς.

Σπατάλες – Περισσότερο από 1εκατ. ευρώ είναι ο τζίρος κάθε χρόνο του νεκροταφείου και από αυτά εμφανίζονται έσοδα λιγότερα από 3 χιλ. ευρώ (με τα ανελαστικά έξοδα να είναι κάτι λιγότερο από 400.000€)

Σπατάλες – Ο γιατρός εργασίας του Δήμου, δεν έχει σχέση με τους Αγ.Αναργύρους-Καματερό και παρουσιάζεται μόνο κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα στο δημαρχείο. Εννοείται ότι όταν χρειάζεται έκτακτη ιατρική κάλυψη, οι εργαζόμενοι απευθύνονται στο ΕΚΑΒ αναγκαστικά. Η αμοιβή του ανέρχεται σε 12.000€ ανά έτος.

Σπατάλες – Η ιστοσελίδα www.agankam.gov.gr, του Δήμου Αγ.Αναργύρων–Καματερού, προϋπολογίστηκε το 2010 σε 287.000€(!). Η σημερινή ιστοσελίδα εάν την επισκεφτείτε, θα διαπιστώσετε ιδίοις όμαση ότι υπολειτουργεί και μάλιστα ως ένα κακοστημένο γραφείο τύπου και προβολής του απερχόμενου Δημάρχου.

Πάρκο «Τρίτση»Ο κ.Σαράντης ταυτίζεται απόλυτα με τον κ.Σγουρό στο θέμα του Πάρκου «Αντ.Τρίτσης». Μάλιστα απέχει συνειδητά από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχουν ως θέμα το Πάρκο. Είναι υπέρ του να πληρώνουμε 1€ είσοδο για να κάνουμε τον καθημερινό μας περίπατο και της έμμεσης ιδιωτικοποίησής τμηματικά.  

 

 http://www.allhleggyi.gr/to-sistima-saranti-pligothike-tha-chriastoume-mia-akomi-kiriaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια: