Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σταύρος Νικητόπουλος: "Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα"

Συνδημότες και συνδημότισσες
Λίγες ώρες απέμειναν πριν από την κρίσιμη Κυριακή της 25 Μαΐου

όπου με την ψήφο σας θα αλλάξτε οριστικά σελίδα στο δήμο και θα βαδίσουμε ξανά μετά από πολλά χρόνια στον δρόμο της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης και της συνδημιουργίας.
Πολίτες των Αγίων Αναργύρων
Ο απερχόμενος δήμαρχος Νίκος Σαράντης τολμά και επιμένει να ομιλεί για προοδευτικό πρόγραμμα (λαχανόκηπος) και για αυτοδιοίκηση χωρίς εξαρτήσεις (εκλεκτός των μνημονιακών κυβερνήσεων) ενώ δεν έκανε το παραμικρό να αντισταθεί με ουσία και επιχειρήματα απέναντι στην καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Επίσης στο πολυτελέστατο και πανάκριβο έντυπο που κυκλοφόρησε πριν από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής με περίσσιο θράσος προσπαθεί να οικειοποιηθεί έργα που έγιναν κυρίως επί διοίκησης του Ν. Ταμπακίδη (υπογειοποίηση γραμμών) αλλά ακόμη και του Κ.Τρίγκα (1ο δημοτικό σχολείο) τα οποία έδωσαν μία ανάσα τοπικής ανάπτυξης στην πόλη που ζούμε, δείχνοντας το μέγεθος του ψεύδους και αμοραλισμού που τον διακατέχει.
Πολίτες του Καματερού
Σκεφτείτε με σύνεση και χωρίς παραπλανητικά διλλήματα, τι οφείλετε να πράξετε απέναντι στα παιδιά σας και στις οικογένειες σας . Ειδικά η δημοτική αρχή του Ν. Σαράντη κατόρθωσε να υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την περιοχή σας και να σας εγκαταλείψει με επικίνδυνη αδιαφορία στο έλεος των μνημονιακών πολιτικών (κλείσιμο ΙΚΑ, χαράτσια, Άτταλος ) αλλά και στις ορέξεις των καιρικών φαινομένων (πλημμύρες).
 

Συνδημότες και συνδημότισσες
«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα.
Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου.
Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου»
 
 
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ μαζικά την «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Κομματά

Σταύρος Νικητόπουλος (επικεφαλής της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ -ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ")

Δεν υπάρχουν σχόλια: