Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 - Την ώρα που οι δημότες στενάζουν από τα αλλεπάλληλα οικονομικά μέτρα της συγκυβέρνησης και παλεύουν με νύχια και με δόντια για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους..

- Την ώρα που τα δημοτικά τέλη σε Αγίους Αναργύρους και Καματερό έχουν εκτοξευθεί στα ύψη με ανύπαρκτα ανταποδοτικά μέτρα για τους δημότες όπου η υποβάθμιση και η εγκατάλειψη σε όλες τις γειτονιές είναι εμφανής και στον πιο θερμό υποστηρικτή της σημερινής αποτυχημένης δημοτικής αρχής...
 - Την ώρα που οι ανοργάνωτες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου αδυνατούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τους πολίτες υπάρχουν  στελέχη της διοίκησης που παραπλανούν και τάζουν ξανά λαγούς και πετραχήλια για να τους ψηφίσουν οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι του δήμου μας.

Δημότες των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Η δημοτική παράταξη που στηρίζει τον κ. Σαράντη ξοδεύει χιλιάδες ευρώ μοιράζοντας ένα πολυτελές έντυπο για για να παρουσιάσει το αυτονόητο (αναπλάσεις παιδικών χαρών, κλείσιμο λακούβων), με ανύπαρκτο έργο και παράλληλα προκαλεί αφού  καπηλεύεται έργα που έκαναν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές Τρίγκα και Ταμπακίδη.
Συνδημότες κοντοζυγιάζει η ώρα που πρέπει να πάρετε την τύχη στα χέρια σας και να καταψηφίσετε τη διοίκηση Σαράντη που  είναι ο ντόπιος εκφραστής των μνημονιακών πολιτικών στο δήμο μας και εξυπηρετεί  με άριστο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική  Σαμαρά - Βενιζέλου.Η απόφαση δικιά σας...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: