Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΕ.

αναδημοσίευση από το http://en-agiois.blogspot.gr/


ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΕ.


ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ


ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ


ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΖΗΤΩ Η ΑΓΕΛΑΔΑ , ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΤΑΛΑ


ΖΗΤΩ  Η ΝΕΑ ΚΑΛΟΦΑΓΙΑ

Όσοι παρακολούθησαν τον Νίκο Σαράντη  στο EXTRA CHANEL , στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, τον άκουσαν να λέει ότι ως Δήμαρχος αμείβεται με 1.600 € το μήνα (δηλαδή με 19.200€ το χρόνο, αν κάναμε σωστά τον πολλαπλασιασμό επί  τους 12 μήνες). Το κάνει δε αυτό, γιατί «είναι ερωτευμένος με τη αυτοδιοίκηση» (sic).

Ρίχνοντας όμως μια ματιά στο «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» του Νίκου Σαράντη  για το έτος   2013 διαπιστώνουμε ότι αθροίζει (φορολογητέα και αφορολόγητα) εισοδήματα γύρω στα  53.000 € ,  στα δε «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ»  των 2012, 2011 εμφαίνονται ποσά γύρω  66.400 € και 75.500 €  αντιστοίχως και τα οποία απέχουν μακράν των όσων επικαλέστηκε στο EXTRA CHANEL.

Μπορεί να παίρνει λιγότερα λεφτά από τους υπαλλήλους του,  οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε  χαράτσια, φροντιστήρια, εφορία κλπ, αλλά ο Νίκος όπως φαίνεται  είναι  πολύ καλός νοικοκύρης στα οικονομικά του. Είχε την οικονομική άνεση και γέμισε τις αυλές των σπιτιών και τις εισόδους των πολυκατοικιών , σε Αγίους Αναργύρους και Καματερό,  με τόνους από το  32 σελίδων  πολυτελούς  και έγχρωμου προεκλογικού του φυλλαδίου.  




Προκαλεί τους δημότες  οι οποίοι, "αν και παίρνουν περισσότερα" απ’ αυτόν, έρχεται η στιγμή που δεν έχουν να αγοράσουν ούτε χαρτί τουαλέτας. Τους δίδεται βέβαια η δυνατότητα, σε περίπτωση απουσίας του ειδικού χάρτου,  να εξυπηρετηθούν με τα «Τέσσερα χρόνια Προσπάθειας» και για πιο απορροφητικό αποτέλεσμα προτείνεται η χρήση της όψης με την φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: