Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στελέχη της Διοίκησης Σαράντη επιλέγουν τη φίμωση και τον αποκλεισμό!


Fimosi
Στελέχη της Διοίκησης Σαράντη επιλέγουν τη φίμωση και τον αποκλεισμό!
Δυστυχώς η ανοιχτή πολιτική τοποθέτηση και οι θέσεις της δημοτικής κίνησης «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας», καθώς και των υποψηφίων και φίλων της,  στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενόχλησε φαίνεται τη βόλεψη κάποιων. Με αποτέλεσμα να επιλέξουν ως διαχειριστές-τσιφλικάδες ομάδων στο facebook, που φέρουν το όνομα του Δήμου, να μας «μπλοκάρουν» και να φιμώσουν το δημόσιο και ελεύθερο διάλογο.
Αρχικά ξεκίνησαν να διαγράφουν σχόλια που τους έξέθεταν πολιτικά και στη συνέχεια προχώρησαν στο μπλοκάρισμα και τη διαγραφή μελών από τις ομάδες, «Agioi Anargyroi City»  και «Agioi Anargyroi – Kamatero City» στις οποίες διαχειριστές-τσιφλικάδες είναι και στελέχη της Διοίκησης Σαράντη.
Τέλος, στην ομάδα facebook με τίτλο «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ – ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» , τα ίδια σχεδόν στελέχη της Διοίκησης Σαράντη, οικειοποιούνται τη δημόσια περιουσία για ίδιον όφελος και απαγορεύουν στους δημότες να αναρτούν ελεύθερα τις απόψεις τους, κρατώντας την ομάδα «κλειδωμένη». Δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα και να πάρετε μια γεύση των «διαφημιστικών», ενόψει και εκλογών βλέπετε, αναρτήσεων που πραγματοποιούνται από τα συγκεκριμένα στελέχη.

 http://www.allhleggyi.gr/stelechi-tis-diikisis-saranti-epilegoun-ti-fimosi-ke-ton-apoklismo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: