Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;;;

                         ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Θα ήθελα να κάνω μία απλή επισήμανση για τους αναγνώστες σας...
Παραβρέθηκα τυχαία σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος
Νίκος Σαράντης σε γνωστό καφενείο της Ανάκασας με κατοίκους της περιοχής ελέω εκλογών βέβαια. Στις γνωστές επικοινωνιακές μπαρούφες που έλεγε ο δήμαρχος στο ακροατήριο του,  πρόσθεσε και άλλη μία. 
Συγκεκριμένα όταν του έγινε  μία ερώτηση που αφορούσε τις ευθύνες για το κλείσιμο των ιατρείων στους Αγίους Αναργύρους φωτογράφισε  τον εξαίρετο γιατρό και επιστήμονα Στ. Νικητόπουλο. 
Απλά να θυμίσω στον αποτυχημένο δήμαρχο ότι, ο Στ. Νικητόπουλο είναι απολυμένος γιατρός(!!!) του πρώην ΕΟΠΥΥ από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση και πρωτοστάτησε ο ίδιος στους αγώνες για να μην κλείσουν οι Υγειονομικές Υπηρεσιες του δήμου ενώ έχει στελεχώσει εθελοντικά Κοινωνικά ιατρεία που έχουν αναλάβει την πρωτοβάθμια φροντίδα όσων έχουν χάσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Όλα αυτά εν αντίθεση με τον εκλεκτό δήμαρχο μας Νίκο Σαράντη όπου το μόνο που έκανε για να μην κλείσουν τα ιατρεία ήταν να κάνει δηλώσεις συμπάθειας στους αγωνιζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές, την αναρτηση μερικών πανό  και παράλληλα δεν έπραξε καμία δυναμική αντίδραση ή έστω και μία ουσιαστική συνάντηση με τον μνημονιακό υπουργό Υγείας ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Φαίνεται στην παράταξη του δημάρχου προτιμούν να ψευδολογούν από το να στεναχωρούν και να αντιστέκονται στους υπουργούς του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Μετά τιμής
Δημήτρης Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: