Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ANAKΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ-ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ

Όλα έτοιμα είναι πλέον ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία ανάμεσα στην παράταξη του Στ. Νικητόπουλου και την παράταξη του δημάρχου Νίκου Σαράντη.
Με πρόφαση το ασυμβίβαστο ο γιατρός δεν κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τα βρήκε με τη δημοτική αρχή και αρκετά στελέχη του θα είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Ν. Σαράντη.
Ο ίδιος ο επικεφαλής της «Νέας Εποχής» δεν θα είναι υποψήφιος διότι θέλει να προστατέψει τον εαυτό του από τυχόν αρνητικά σχόλια που θα γίνουν από τις αντίπαλες παρατάξεις μιας και όλα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ο κ. Νικητόπουλος έκανε σκληρή κριτική εναντίον του δημάρχου. Για άλλη μια φορά επικράτησε το προσωπικό συμφέρον του αρχηγού της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης έναντι της αξιοπιστίας και της πολιτικής συνέπειας.
Φαίνεται ότι οι πιέσεις που έγιναν από τα πασοκικά στελέχη της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» να βρεθεί κοινή γραμμή επικοινωνίας με το σημερινό δήμαρχο απέδωσαν και μένουν πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις συνεργασίας ανάμεσα στις δύο παρατάξεις.

Όπως γράψαμε και σε παλαιότερη ανάρτηση μας διαρρέεται από φίλους τους ότι οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε συμφωνία ώστε για αυτή την τετραετία να είναι υποψήφιος ο κ. Σαράντης και κ. Νικητόπουλος για τις μεθεπόμενες εκλογές μιας και κοινός εχθρός τους τελικά ήταν να βγάλουν εντελώς εκτός παιχνιδιού τον πρώην δήμαρχο Νίκο Ταμπακίδη κάτι που το πέτυχαν απόλυτα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: