Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Είναι απίθανοι αυτοί οι πολιτικοί!!!
Αφού σπατάλησαν , σκόρπισαν και «διαγούμισαν» τον πλούτο της χώρας, μας έφεραν το ΔΝΤ για να μας επιβάλει (σε μας τους απλούς πολίτες) να πληρώσουμε τις βίλες τους , τα κότερά τους, τις πισίνες τους, τις αρπαχτές και τις καταθέσεις τους (όπως βοά ο «Τύπος» στο Πανελλήνιο).

Εκείνοι έφτιαξαν βίλες σε νησιά, σε βουνό, σε πρώην δάση. Εκείνοι «συνεταιρίζονταν» με τη SIEMENS , τον «ΓΕΡΜΑΝΟ», το «ΒΑΤΟΠΕΔΙ» και τόσα άλλα και θέλουν να ρεφάρουν τα έξοδα του κράτους, πετσοκόβοντας μισθούς , συντάξεις, παροχές στην υγεία και την ασφάλιση.
Το παράδειγμά τους ακολούθησαν πιστά και πολλοί από τους «χρισμένους» δημάρχους .

Έτσι , πλήθος Δήμων υπερχρεώθηκαν με τα τερτίπια τους και τώρα ετοιμάζονται να ξεσπάσουν με τη σειρά τους και αυτοί, στους άτυχους δημότες τους. Φωτιά θα πάρουν τα Δημοτικά Τέλη και οι Δημοτικοί Φόροι.
Τα Τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και οι «συνδρομές» στα Πολιτιστικά Κέντρα. Παράλληλα αναμένονται περικοπές και στη χρηματοδότηση των ΚΑΠΗ και των Κοινωνικών Προγραμμάτων, τύπου «Βοήθεια στο σπίτι» και «Κοινωνική Μέριμνα». !
Τώρα που έχουμε την απόδειξη της συμπεριφοράς (από το μνημειώδες «τα λεφτά υπάρχουν» στο κόψιμο μισθών και συντάξεων) των πολιτικών, οφείλουμε να μη την πατήσουμε με τις … υποσχέσεις των «χρισμένων» δημάρχων, διότι αυτοί κουβαλάνε και τις συνταγές των πολιτικών τους αφεντικών, που είναι συνταγές «Μνημονίου» και ΔΝΤ.
Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους με το … χρίσμα συμπολίτες.

Χωρίς δισταγμό. Μαύρο- κατράμι.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: