Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε δημοψήφισμα «μετέτρεψε» τις Δημοτικές εκλογές ο πρωθυπουργός.
Δημοψήφισμα για το ΝΔΤ και τον Καλλικράτη.
Δηλαδή , αν ψηφίσετε τους χρισμένους από το ΠΑ.ΣΟ.Κ υποψήφιους είναι σαν να δηλώνετε ότι είστε υπέρ του ΝΔΤ, των μειώσεων των μισθών, των περικοπών των συντάξεων , του κλεισίματος των καταστημάτων και την καταστροφή της μεσαίας τάξης. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η μεγάλης κυκλοφορίας ημερήσια εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».
Κατανοώντας όμως στη συνέχεια την μεγάλης ολκής γκάφα που διέπραξαν, οι επικοινωνιολόγοι του κινήματος, έριξαν στο παιχνίδι και τον « Καλικράτη» για παραπλάνηση
Ότι τάχα το δημοψήφισμα θα έχει το χαρακτήρα της επιδοκιμασίας ή όχι της «μεταρρύθμισης» στην Αυτοδιοίκηση
Όμως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και ο πρωθυπουργός , λίγες μέρες νωρίτερα διαβεβαίωναν ότι ο «Καλλικράτης» είναι συστατικό στοιχείο του «Μνημονίου» του ΔΝΤ και μάλιστα μία από τις βασικές «διαρθρωτικές» αλλαγές που η «τρόικα» ΑΠΑΙΤΗΣΕ!!!
Έτσι σε περίπτωση που οι κυβερνητικοί υποψήφιοι κερδίσουν στις δημοτικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα βγει να πει ότι ο λαός υπερψήφισε την πολιτική του «Μνημονίου» άρα οι πολίτες θέλουν και άλλες περικοπές και άλλα μέτρα.
Σε περίπτωση όμως που ηττηθούν θα πει ότι η ήττα δεν αφορά το «Μνημόνιο» αλλά τον «Καλλικράτη» που όμως είναι σημαντική παράμετρος του μνημονίου.
Δηλαδή : «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» ο κύριος πρωθυπουργός. Αμ πως…
Πολίτη ξύπνα, σε δουλεύουν ψιλό γαζί με την ψήφο σου, που θέλουν να ενισχύσουν τους «χρισμένους» και υποταγμένους δημάρχους.
Στο ΔΝΤ και το κόμμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: