Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Τα βρίσκουν τελικά στη γαλάζια παράταξη και κατέβουν ενωμένοι με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Καματερού Χ.Δανάκο.
Πολλά στελέχη της Ν.Δημοκρατίας δηλώνουν ανακουφισμένοι από την επιλογή αυτή ενώ σημαντικό ρόλο στην κατάληξη αυτή έπαιξε το γεγονός ότι οι δύο άσπονδοι φίλοι και ισχυροί δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Νταηλάκης και Θ.Τσώκος τα βρήκαν μεταξύ τους και συμφώνησαν στο πρόσωπο του Χ.Δανάκου να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μιας και ο συγκεκριμένος συσπειρώνει πολύ κόσμο που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία κάτι που δεν μπόρεσε να επιτύχει ο αποτυχημένος Κ.Τριγκας.
Μάλιστα μετά και την απόσυρση του Σ.Νικητόπουλου από την υποψηφιότητα για το νέο δήμο ο οποίος είχε μεγάλη διεισδυτικότητα στο κόσμο της δεξιάς οι γαλάζιοι ψηφοφόροι έχουν ως… «καλή» επιλογή ένα συμπαθή για αυτούς δημοτικό πρόσωπο για υποψήφιο δήμαρχο.
Όσο για τον κ.Νικητόπουλο οι κακές γλώσσες λένε ότι μετά την πολιτική κόντρα που είχε με τον Ν.Σαράντη φημολογείται έντονα ότι τα βρήκαν και υπάρχει μία άτυπη συμφωνία ώστε να είναι υποψήφιος την επόμενη τετραετία με τη βοήθεια του Ν. Σαράντη που του έχει υποσχεθεί να αποσυρθεί για τι μεθεπόμενες εκλογές.
Τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε φουντώνουν οπότε σε λίγες μέρες προβλέπεται να ανάψει και το προεκλογικό κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: