Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Από το http://www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com/
Υποψήφιος με χρίσμα της ΝΔ ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίων Αναργύρων (Ένωση) Γιώργος Δερμιτζάκης. Μετά την «άρνηση» του Τρίγκα να ηγηθεί του τοπικού νεοδημοκρατικού ψηφοδελτίου, η γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ ανακοινώνει εντός ημερών (ωρών;) την παραπάνω υποψηφιότητα.
Έτσι στο δεξιό χώρο θα έχουμε δεδομένες δύο υποψηφιότητες και μία πρόθεση υποψηφιότητας αυτή του ακροδεξιού Κουρκουμέλη, θαυμαστή του Λυκούργου (το σήμα της «δημοκρατικής συμμαχίας» του).
Συσκέψεις ο Τρίγκας με Πάλλα και Αθανασόπουλο, συναντήσεις Δανάκου Στίγκα, συμπληρώνουν το παρασκήνιο.
Όσον αφορά τον Σταύρο Νικητόπουλο, μετά από επικοινωνία που είχαμε με βασικό στέλεχος τους, μας ενημέρωσε ότι με τον σημερινό δήμαρχο πήγαν μόνο δυο τρία «ανυπόληπτα πολιτικά» στελέχη του, η δε πλειοψηφία των στελεχών του στέκονται απέναντι στον σημερινό δήμαρχο.
Με ενδιαφέρον αναμένουμε δηλώσεις του επικεφαλής της Νέας Εποχής.
Πάντως η εξέλιξη αυτή δημιουργεί δεδομένα ανατροπής της σημερινής δημοτικής αρχής.

ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή πολλοί θα μας κατηγορήσουν ότι πέσαμε έξω με την υποψηφιότητα Δανάκου. Να πούμε μόνο ότι εμείς δεν μιλήσαμε για χρίσμα αλλά για κοινή συμφωνία από τα τοπικά γαλάζια ηγετικά στελέχη. Άρα αν οι πληροφορίες μας είναι λαθεμένες τότε αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Οπότε να δούμε αν η υποψηφιότηα Δερμιτζάκη περπατήσει στο χώρο της Δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: