Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

O Π.Τερζόγλου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αλληλεγγύης"

Από το http://www.a-po-drasi.gr/
Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της δημοτικής κίνησης «Αλληλεγγύη» Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο δεύτερο Κ.ΑΠ.Η. Αγίων Αναργύρων.
Στην συνέλευση συζητήθηκε το πλαίσιο δράσης της δημοτικής κίνησης και το κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές.
Στη συνέχεια η συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα μετά από πρόταση της συντονιστικής επιτροπής επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο της δημοτικής κίνησης τον Παναγιώτη Τερζόγλου.
Επίσης η “Αλληλεγγύη” με απόφαση της συνέλευσης θα συνεχίσει τις επαφές για τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου, καταδίκης της καταστροφικής πολιτικής που άσκησαν οι δημοτικές αρχές Σαράντη/Καμαρινόπουλου και την διαμόρφωση με άλλες δυνάμεις ενός πλαισίου που να μπορεί μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της περιόδου να δημιουργήσει ένα πλέγμα κοινωνικής προστασίας στους πολίτες του νέου δήμου μας. Την προσπάθειά μας αυτή θα τη συνεχίσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ο Παναγιώτης Τερζόγλου γεννήθηκε στις 30/4/1958 στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγγίστας στις Σέρρες από γονείς μικρασιατικής και ποντιακής καταγωγής.
Το 1964 η οικογένεια του μετακομίζει στην Αθήνα και ο πατέρας Αθανάσιος, πιάνει δουλειά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ενώ η μητέρα Καλλιόπη, εργάζεται ως μοδίστρα.
Το 1992 παντρεύεται την εκπαιδευτικό Παπατολίδου Δήμητρα και μετακομίζει στους Αγίους Αναργύρους όπου το 1997 αποκτούν τη Μαρία.
Από το 1975 δραστηριοποιείται αρχικά στο μαθητικό (ΜΟΔΝΕ) και ύστερα στο νεολαιίστικο κίνημα.
Το 1984 προσλαμβάνεται μετά από διαγωνισμό στον ΟΣΕ και δραστηριοποιείται στο συνδικάτο των σιδηροδρομικών όπου εκλέγεται σε διάφορες θέσεις.
Σήμερα είναι Μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Σιδηροδρομικών και Γραμματέας της συνδικαλιστικής παράταξης ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΣΕΚ).
Το 2004 και το 2009 ήταν υποψήφιος Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ.
Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν μέλος του συντονιστικού της δημοτικής κίνησης ΑΠΟΔΡΑΣΗ Αγίων Αναργύρων και από τον Μάρτη του 2010 επικεφαλής της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: