Τρίτη 26 Απριλίου 2011

NEEΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΥΑΛΙΝΟ"

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Ο λεξάριθμος του "πρώην Βούκινου" (μαζί με το "πρώην") είναι ίδιος με τον λεξάριθμο του "CRASH". Εάν προσθέσουμε τους δύο λεξάριθμους, ο αριθμόλεξος (σ.σ. το αντίστροφο του λεξάριθμου) που προκύπτει μας δίνει το όνομα.... Σαράντης! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!

Κοιτάξτε τώρα την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας με θέμα "Προσωρινή αφαίρεση άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ- ΠΙΤΣΑΡΙΑ», επί της Λεωφ. Αγίων Αναργύρων & Δημοκρατίας (Κεντρική πλατεία), επ΄ ονόματι Κατσαρέλη Διονυσίου του Ιωάννη"


Αναφέρεται λοιπόν στην απόφαση...... "Σύμφωνα με το αρ.πρωτ.1020/23915/27-β της 04-02-2011 συννημένο έγγραφο του Α.Τ Αγίων Αναργύρων έγιναν παραβάσεις του καταστήματος «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ- ΠΙΤΣΑΡΙΑ», επί της Λεωφ. Αγίων Αναργύρων & Δημοκρατίας (Κεντρική πλατεία), επ΄ ονόματι Κατσαρέλη Διονυσίου του Ιωάννη, οι οποίες αποτελούν λόγο επιβολής διοικητικών κυρώσεων".


Τώρα, πόσες είναι αυτές οι παραβάσεις, πότε έγιναν και τι σόι παραβάσεις είναι, κουβέντα στην απόφαση। Πλήρης σκοταδισμός για τα όργανα που θα ελέγξουν αυτή την απόφαση, αλλά και για όσους την διαβάσουν.


Και το κλου της υπόθεσης, σύμφωνα με την ίδια απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, "Αναβάλλει το θέμα για επόμενη συνεδρίαση της, επειδή εκκρεμεί αίτηση έκδοσης άδειας μουσικών οργάνων που έχει υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, και συγχρόνως υπάρχει θετική γνωμάτευση της Υγειονομικής Υπηρεσίας για το συγκεκριμένο κατάστημα"!!!



Απ' ό,τι παρατηρήσατε στην απόφαση δεν αναφέρεται ούτε το πρωτόκολλο της αίτησης ούτε η ημερομηνία που κατατέθηκε η υποτιθέμενη αίτηση περί "έκδοσης άδειας μουσικών οργάνων". Να κατατέθηκε άραγε πριν ή μετά τις παραβάσεις ή εν λόγω αίτηση;

Τώρα, τι σχέση έχει η "θετική γνωμάτευση της Υγειονομικής Υπηρεσίας" που αναφέρουν στην απόφαση μόνο ο Ύψιστος είναι σε θέση να γνωρίζει, διότι η θετική γνωμάτευση, που σκοπίμως την αναφέρουν για να προκαλέσουν σύγχυση και να εμφανίσουν στοιχεία νομιμότητας του θέματος, εάν αρκούσε δεν θα είχαμε καταγραφή παραβάσεων.

Το έργο βέβαια, της σκόπιμης παραπληροφόρησης και της θρασύτητας και αλαζονείας του ίδιου Δημοτικού Άρχοντα, το έχουμε ξαναδεί όταν βάφτισε την "άδεια εκτέλεσης εργασιών μικρής κλίμακας" σε ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ!!!, συγκαλύπτοντας τις παράνομες ενέργειες κατά την ανακατασκευή των στεγάστρων και του κτηρίου .


Δείτε τώρα πως είναι μια κανονική απόφαση "Προσωρινής αφαίρεσης άδειας λειτουργίας" και πως καταγράφονται σ΄αυτή οι βεβαιωμένες παραβάσεις :

........
Για το κατάστημα αυτό κοινοποιήθηκαν στον Δήμο μας οι παρακάτω βεβαιωμένες
παραβάσεις:
1) Tο με αρ πρ. 1020/26677/40-α/18-8-2010 έγγραφο του Α.Τ. Ιλίου, όπου διαπιστώθηκε ότι την 17/07/2010 & ώρα 01.57, στην οδό Αφροδίτης 35 στο Ίλιον, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ , και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική προς τέρψη των θαμώνων στερούμενος άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.
2) Το με αρ. πρ. 1020/26677/37/09-06-2010 έγγραφο του Α.Τ. Ιλίου, όπου διαπιστώθηκε ότι την 04-06-2010 & ώρα 00.25, στην οδό Αφροδίτης 35 στο Ίλιον, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ,και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική προς τέρψη των θαμώνων στερούμενος άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων

3) Το με αρ. πρ. 1020/26677/ 35-α/ 20-04-2010 έγγραφο του Α.Τ. Ιλίου, όπου διαπιστώθηκε την 08-10-2009 & ώρα 00.10, στην οδό Αφροδίτης 35 & Ελένης στο Ίλιον, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ , και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα εκπέμποντας μουσική προς τέρψη των θαμώνων στερούμενος άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: