Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τερζόγλου:Δέχτηκα επίθεση και ύβρεις από το δήμαρχο

Απο το http://www.aftodioikisi.gr/

Σοβαρές καταγγελίες για το δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Νίκο Σαράντη κάνει με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr o επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αλληλεγγύη» που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Τερζόγλου. Όπως τονίζει ο κ. Τερζόγλου, ο δήμαρχος του επιτέθηκε, τον έπιασε από το λαιμό, τον αποκάλεσε "φασίστα" και στη συνέχεια τον έβρισε με αισχρό τρόπο. Σημειώνει δε ότι ο κ. Σαράντης συκοφάντησε δημοσίως και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη.


-Κύριε Τερζόγλου έγιναν επεισόδια στους Αγίους Αναργύρους εναντίον του υπουργού Υγείας. Τι συνέβη;


Για την Πέμπτη το βράδυ ήταν προγραμματισμένη μία κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Α΄ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων με καλεσμένο τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο. Αυτό κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και υπήρξε αντισυγκέντρωση περίπου 100 κατοίκων της πόλης.


- Ήσασταν και εσείς παρών;


Ναι, ήμουν κι εγώ παρών, όπως παρόντες ήταν, όπως σας προανέφερα, πολίτες των Αγίων Αναργύρων, κυρίως, από το χώρο της ευρύτερης Αριστεράς, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ ΜΛ αλλά και Ανένταχτοι. Να σας πω μόνο ότι μόλις αφίχθη ο κ. Λοβέρδος και τον είδαν πολίτες που βρίσκονταν σε γειτονικά καφενεία, έσπευσαν και ορισμένοι από αυτούς πέταξαν καφέδες.


- Ωστόσο ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων καταγγέλλει ότι η αντισυγκέντρωση οργανώθηκε από τη δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στους Αγίους Αναργύρους και εσείς όχι μόνο συντονίζατε αλλά και λάβατε μέρος στα επεισόδια...


Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Αλληλεγγύη» ή κάλεσμα μέσω του Διαδικτύου στα μέλη μας να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση. Δεύτερον, όπως σας προανέφερα, στη συγκέντρωση δεν ήταν μόνον πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από πολλούς άλλους πολιτικούς χώρους. Όσο, για το ότι εγώ συντόνιζα, τα ίδια φώναζε ο κ. Σαράντης όταν μπροστά στο Α΄ ΚΑΠΗ, μου επιτέθηκε, με έπιασε από το λαιμό, με αποκάλεσε φασίστα και με έβρισε χυδαία, ζητώντας μου να πάω να μαζέψω, όπως μου είπε, τον Σκουρλέτη με τις βίλες. (σ.σ. εννοεί τον Πάνο Σκουρλέτη, εκπρόσωπο Τύπου του Συνασπισμού).


- Ναι, αλλά υπάρχουν τραυματίες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολύδωρος Τσελέκας και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»...


Πράγματι, όταν εμφανίστηκε ο κ. Λοβέρδος, υπήρξαν επεισόδια μεταξύ ορισμένων από τους αντι-συγκεντρωθέντες από την μια πλευρά και μελών του ΠΑΣΟΚ, ασφαλιτών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων και ανδρών της ασφαλείας του κ. Λοβέρδου από την άλλη. Εγώ αυτό που είδα ήταν ότι πετάχτηκαν αυγά και καφέδες, όπως σας προείπα, από την πλευρά των αντισυγκεντρωθέντων οι οποίοι σε καμία περίπτωση, όπως άκουσα να λέγεται, δεν κρατούσαν ξύλα και καδρόνια. Μετά το τέλος των ολιγόλεπτων επεισοδίων είδα τραυματίες και από τις δύο πλευρές και μετά από αρκετή ώρα να φτάνει ασθενοφόρο στο οποίο μπήκαν ένας άνδρας άγνωστος σε μένα και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων ο οποίος είχε ένα βαμβάκι στη μύτη. Μάλιστα, εκείνη την ώρα ο κ. Λοβέρδος που είχε ολοκληρώσει την ομιλία του φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: