Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥ «ΓΥΑΛΙΝΟΥ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Aπό το http://www.allileggii-idinamimas.blogspot.com/

Στισ 13/4/2011 συνεδρίασε η επιτροπή ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ του Δήμου.
Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν, η επιβολή ποινής στο «ΓΥΑΛΙΝΟ» που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, εξαιτίας 11 παραβάσεων τις οποίες διαπίστωσε η αστυνομία στο διάστημα από τον Οκτώβρη 2010 μέχρι το Φλεβάρη 2011. Απ΄ότι ενημερωθήκαμε οι παραβάσεις αφορούσαν την έλλειψη άδειας μουσικής.
Η πρόταση ήταν να επιβληθεί ποινή παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα από τη νομοθεσία η οποία για την συγκεκριμένη περίπτωση προβλέπει ποινή προσωρινής παύσης μέχρι 660 ημέρες!!! Παρόλα αυτά, μετά τις διαβεβαιώσεις ενός εκ των ιδιοκτητών του «ΓΥΑΛΙΝΟΥ» ότι εντός των ημερών θα εκδοθεί άδεια μουσικής, η πλειοψηφία αποφάσισε να αναστείλει τη λήψη απόφασης για 2 μήνες μέχρι να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα.
Οι εκπρόσωποι της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ πρότειναν να επιβληθεί άμεσα ποινή για τις διαπιστωμένες παραβάσεις γιατί άλλως θα κατηγορηθούμε για ευνοϊκή μεταχείριση των συγκεκριμένων επιχειρηματιών και να γίνει σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί έχουν διαπιστωθεί και άλλες παραβάσεις π.χ. πολεοδομικές.
Στην ερώτηση μας εάν στο ενοικιαστήριο προβλέπεται η χρήση μουσικής και η μετατροπή της καφετέριας σε … μπουζουξίδικο, η πλειοψηφία δεν μπορούσε να απαντήσει.
Στην ερώτηση μας εάν γίνεται σχετικός έλεγχος από τη ΓΑΙΑ και τις σχετικές υπηρεσίες του Δήμου, η πλειοψηφία δεν μπορούσε να απαντήσει.
Η σταδιακή μετατροπή της «αθώας» καφετέριας σε σκυλάδικο στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων, δικαιώνει τους φόβους και τις καταγγελίες μας (και άλλων φυσικά) εδώ και 2 χρόνια, όταν πραξικοπηματικά και με ευθύνη του Δημάρχου κ. Σαράντη γκρεμίστηκε το «ΒΟΥΚΙΝΟ» και νοικιάστηκε η πλατεία αντί 5.000€ μέσω σωρείας παρανομιών.
Το θράσος ενός εκ των ιδιοκτητών που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση, τον οδήγησε στο σημείο να κατηγορήσει γειτονικά μαγαζιά ότι τάχα τον συκοφαντούν, επειδή δεν … έχουν δουλειά!!!
Το λόγο έχουν τώρα οι δημότες των Αγίων Αναργύρων. Με μαζικές διαμαρτυρίες στο Δήμο να αποτρέψουν τη δημιουργία σκυλάδικου στην κεντρική πλατεία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

1 σχόλιο:

giannis είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ASPETTO ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΔΕΙΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ?