Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Eπικαιροποίηση Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Συμπερασματικά, σχετικά με το Διοικητικό Συμβούλιο των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας

Μέχρι έκδοσης ΦΕΚ των υπό συγχώνευση ή κατάργηση νομικών προσώπων, παρατείνεται αυτοδικαίως η θητεία των Δ.Σ.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση των Συμπολιτών μας η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου των Βρεφονηπιακών Σταθμών έχει ως εξής..........

ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Πρόεδρος
ΖΑΛΑΚΟΥΔΗ – ΞΥΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Αντιπρόεδρος
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μέλος
ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μέλος
ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Μέλος
ΔΟΣΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ Μέλος
ΚΟΛΥΠΕΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Μέλος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μέλος
Κος ΑΓΓΕΛΗΣ Μέλος (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΟΝΕΩΝ)
ΓΑΛΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Μέλος (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ)
Ευχαριστούμε τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κύριο Παναγιώτη Τερζόγλου καθώς και τον ανώνυμο συμπολίτη μας για την πληροφόρηση.

-Κύριος Π. Τερζόγλου:
"Με απόφαση της πλειοψηφίας του Δήμου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί καταργήθηκαν από νομικό πρόσωπο και πέρασαν στο Δήμο. Εκκρεμεί (από όσα γνωρίζω) να αποφασιστεί η υπηρεσιακή δομή που θα έχουν. Άρα σήμερα δεν υφίσταται κανένα Διοικητικό Συμβούλιο. Συμβαίνει κάτι άλλο;"


-Ανώνυμος :

"Αγαπητοί κύριοι,
Σας βρίσκω εξαιρετικά ανημέρωτους, αφού ο κος Καρακώστας Δήμος έχει παραιτηθεί από Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου και έχει αντικατασταθεί από τον κο Προβατόπουλο Κώστα, σύμφωνα με απόλυτα σύννομη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Αγίων Αναργύρων, σε συνεδρίαση της 27/12/2010. Επιπλέον ο Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης), ορίζει σαφώς και κατηγορηματικώς ότι παρατείνεται αυτοδικαίως η θητεία των Δ.Σ. των υπό συγχώνευση ή κατάργηση νομικών προσώπων, μέχρι την δημοσίευση των αντίστοιχων ΦΕΚ.
Επιπλέον ο εκπρόσωπος γονέων στο Δ.Σ. που δημοσιεύεται (ο κος ΚΟΤΣΑΔΑΜ) έχει αντικατασταθεί από τον κο Αγγελή. Τις αντίστοιχες αποφάσεις μπορείτε να τις ζητήσετε από την διαχείριση του Νομικού Προσώπου. Όσον αφορά, την νομιμότητα του Δ.Σ. σας λέω απλώς ότι αλλοίμονο αν 6 μήνες μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη δεν υπήρχε Δ.Σ., αφού τόσο η Περιφέρεια όσο και το Εθνικό Τυπογραφείο, αργούν χαρακτηριστικά στην διεκπεραίωση των αντίστοιχων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτά για την αποκατάσταση των πραγμάτων, γιατί καλά είναι να θέτουμε ζητήματα, αλλά να τα τεκμηριώνουμε κιόλας.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. είναι η κα Γαλάνη Ευγενία.

Με τιμή
ένας φίλος που πάντα παρακολουθεί το blog με ενδιαφέρον. Επίσης συμπληρωματικά, θα στεναχωρηθώ πολύ αν δεν δημοσιευτούν τα προηγούμενα. "

Απάντηση στον αγαπητό φίλο που έκανε το παραπάνω σχόλιο
,

Καταρχάς σας ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Αντιλαμβάνεστε προφανώς ότι, ανενημέρωτο είναι το site του Δήμου μας που μας πληροφορεί με εσφαλμένα ή ελλειπή στοιχεία.

Το blog αποτελεί ελεύθερο βήμα και η καταχώρηση σχολίων είναι χωρίς λογοκρισία όπως διαπιστώσατε.

Δεν πρόκειται να στεναχωρήσουμε κανέναν και είναι καθήκον μας η δημοσιοποίηση των απόψεων που κατατίθενται στο blog.

Μέσω του διαδικτύου μας δίνεται η δυνατότητα να συμβάλουμε όλοι μας, και ο καθένας χωριστά με τις γνώσεις που έχει, για το καλύτερο της τοπικής μας κοινωνίας και των Συμπολιτών μας, ελέγχοντας τις πράξεις της Διοίκησης και συνδιαμορφώνοντας ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: