Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Περί αλητείας, τραμπουκισμών και υποκόσμου το ανάγνωσμα

Από το
http://kro-potkin.blogspot.com/

Στην διπλανή φωτογραφία απεικονίζεται εύγλωττα το λημέρι των αλητών τραμπούκων, τους οποίους, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του δημάρχου μας και του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Μαξούρα, η αστυνομία κατόρθωσε τα εκδιώξει από τη συνοικία Μυκονιάτικα.

Αυτό πληροφορούμαστε από το blog του υιού του κ. Μαξούρα (από το οποίο και οι φωτογραφίες).
Προφανώς, για τους Πασόκους του δήμου μας, το γεγονός να επρόκειτο για εξαθλιωμένους μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και που υποχρεώθηκαν να καταλύσουν στο κτίριο που οι "ελληνάρες" μετέτρεψαν σε χωματερή σκουπιδιών δεν υφίσταται.
Στις μέρες απίστευτης οικονομικής κρίσης, βάναυσης καταστολής κάθε αξιοπρέπειας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους ξένους πάτρωνές της, οι πασόκοι του δήμου μας βλέπουν γύρω τους "αλήτες", "τραμπούκους" και "υπόκοσμο".
Απέναντι στην πρωτόγνωρη επίθεση που δέχονται τα λαϊκά στρώματα από τη ληστρική κυβερνητική φιλελεύθερη πολιτική, οι πασόκοι του δήμου μας αντιτάσσουν παραπληροφόρηση και προσπαθούν να καλλιεργήσουν ξενοφοβικά σύνδρομα.
Ο λαός όμως δεν τρώει κουτόχορτο αγαπητοί πασόκοι. Το ξέρετε καλά, όπως το ξέρουν και όλοι όσοι σε λίγο θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν. Σε λίγο τελειώνουν και όσες ακόμα αυταπάτες έχουν απομείνει.
Την αλητεία και τον τραμπουκισμό αναζητείστε τους στα άθλια ψέμματα και στις απάτες που μεταχειριστήκατε για να υφαρπάξετε την ψήφο του λαού. Τον υπόκοσμο αναζητείστε τον σ'αυτούς που σκανδαλωδώς ευνοείτε σε βάρος του λαού.
Και τρέξετε να εξαγνιστείτε σε κολυμπήθρες του Σιλωάμ, τύπου "Γυάλινο". Εκεί που, καθ'υμάς, όλα είναι νόμιμα, ήρεμα και δημοκρατικά.
Οι μέρες σας τελειώνουν. Οι ταράτσες είναι έτοιμες για τα ελικόπτερα.
Σκούπα λέτε ε; Συμφωνούμε απόλυτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: