Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Μύθοι και πραγματικότητα.

Με ενημέρωσαν για δημοσίευμα στο blog σας , που μιλά για τις σχέσεις ανάμεσα στο Δήμαρχο Νίκο Σαράντη ,τα μέλη τις δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ανάκασας και μένα προσωπικά ως Γραμματέας της Οργάνωσης
Οφείλω λοιπόν να απαντήσω εκ.μερους όλης της Οργάνωσης στο ευφάνταστο αυτό δημοσίευμα ,το οποίο μόνο στη νοσηρή φαντασία του συντάκτη σας μπορεί να υφίσταται.
Σας λέω λοιπόν κατηγορηματικά ότι η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ανάκασας στήριζε και στηρίζει το Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στους Αγ.Αναργύρους Νίκο Σαράντη , με τον οποίο υπάρχει άψογη συνεργασία είτε σε πολιτικά είτε σε δημοτικά θέματα.
Ένας από τους λόγους άλλωστε που υπάρχει πλήρης στήριξη στο πρόσωπο του είναι ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που γράφετε.
Τώρα ,αν η συνεργασία μας μαζί του στεναχωρεί κάποιους που θέλουν (θέλετε) να βλάψουν (βλάψετε) τη Διοίκηση του Δήμου αλλά πολύ περισσότερο το ΠΑΣΟΚ συγγνώμη αλλά αυτό είναι δικό τους (σας) πρόβλημα. Καταλαβαινουμε ότι η σχέση μας και η συνεργασία μας με το Δήμαρχο είναι αγκάθι στα σχέδια τους (σας), να γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους σχέδια ως Οργάνωση θα τα πολεμήσουμε.
Υ.Γ. Σας απαντώ για πρώτη και τελευταία φορά , καθώς η συνομιλία με ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ενός blog, δεν συμβαδίζει ούτε με τον χαρακτήρα μου , ούτε με την ιδιότητα μου ως Γραμματέα της Οργάνωσης , πολύ περισσότερο δε , ούτε με τον πολιτικό φορέα στον οποίο εντάσσομαι . Η Οργάνωση θα συνεχίσει το κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης που έχει ξεκινήσει απ της αρχές του Σεπτεμβρίου και που μέχρι σήμερα έχει θετικά και μόνο θετικά συμπεράσματα.

Νίκος Διανόγλου
Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ανάκασας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: