Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

«Οι παρακάτω γονείς διαμαρτυρόμαστε για την άδικη (ως προς την προσφορά τους) μετακίνηση των εκπαιδευτικών του 5ου Βρεφονηπιακού σταθμού Παντελαίου Γιάννη και Γεωργιάδου Χρυσάνθης.
Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί με εργατικότητα και υπευθυνότητα στην τήρηση των καθηκόντων τους είχαν δημιουργήσει μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους ένα άριστο παιδαγωγικό κλίμα ιδανικό για την προσαρμογή των παιδιών επιτυγχάνοντας την πρότυπη λειτουργία του.
Η μετακίνηση αυτή τάραξε τη εύρυθμη λειτουργία του σταθμού και επηρέασε αρνητικά την παιδαγωγική συγκρότηση του, επιβαρύνοντας τους εναπομείναντες εκπαιδευτικούς και δημιούργησε άσχημο ψυχολογικό κλίμα σε όλους (γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς).
ΖΗΤΟΥΜΕ
Την άμεση επιστροφή των εξαίρετων εκπαιδευτικών στις θέσεις τους που για χρόνια διαπρέπουν, σαν επιβράβευση των άριστων υπηρεσιών που προσφέρουν στα παιδιά μας και στο Δήμο μας.Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου μας που θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε όλους τους σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: