Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ... ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΟΝ"

Ευχαριστούμε την εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" και ειδικά την στήλη "ο δαίμονας των δημαρχείων" όπου σε σχόλιο που κάνει για τον δήμο των Αγίων Αναργύρων αναφέρεται στο blog μας.
Συγκεκριμένα η κυριακάτικη εφημερίδα με τίτλο "Βούλιαξε το δημοτικό αναψυκτήριο στους Αγίους Αναργύρους" γράφει τα εξής:
"Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στους Αγίους Αναργύρους με τη διαχείριση του δημοτικού αναψυκτηρίου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Σύμφωνα με το
www.agioianargyroinews.blogspot.com για πρώτη φορά στην ιστορία του αναψυκτηρίου τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα.
Τα διορισμένα στελέχη της διοίκησης Σαράντη κατόρθωσαν να βουλιάξουν στην οικονομική διαχείριση το δημοτικό αναψυκτήριο για το 2007 με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Η αποτυχία είναι τόσο μεγάλη, που ο δήμαρχος σκέφτεται να ξηλώσει κάποιους συνεργάτες του άμεσα,αφού διαπιστώνει ότι η φθορά είναι τεράστια και για τον ίδιο.
Εν τω μεταξύ, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του δήμου έχουν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονται γιατί κάποιοι από την διοίκηση πληρώνονται κανονικά στην ώρα τους ενώ αυτοί παρακαλάνε για μερικά ευρώ."
Να υπενθυμίσουμε στην εφημερίδα ότι και τα οικονομικά του δήμου είναι σε τραγική κατάσταση από τα δάνεια και την κακοδιοίκηση για αυτό ορισμένοι από την δημοτικούς συμβούλους του κ. Σαράντη σκέφτονται την "ηρωική έξοδο" μπας και σώσουν τον εαυτούλη τους από την λαϊκή κατακραυγή που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: