Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

"ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ


Σε απόγνωση βρίσκεται η δημοτική αρχή με τα σκουπίδια και την καθαριότητα στην πόλη. Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες παλεύουν να μπαλώσουν μια κατάσταση στην οποία έχουν χάσει σχεδόν τον έλεγχο. Μπροστά λοιπόν σε αυτή την άσχημη εικόνα που έχει δημιουργηθεί προσπαθεί η Διοίκηση του Δήμου με χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια που πετάει στις πόρτες των κατοίκων να "συστήσει" στους δημότες, τι οφείλουν να κάνουν για να είναι η πόλη καθαρή. Βέβαια δεν σκέφτηκαν τα "σαΐνια" του Δήμου πως με αυτό τον τρόπο επιβαρύνουν κι άλλο με σκουπίδια τη περιοχή αφού τα πιο πολλά τα πετάνε στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.
Αντί λοιπόν οι αρμόδιοι να σκεφτούν και να βρουν άμεσες λύσεις (προσλήψεις προσωπικού,πιο τακτικά δρομολόγια, αγορά απορριμματοφόρων και ειδικών μηχανημάτων) προτίμησαν να αναλωθούν σε "φτηνά" επικοινωνιακά κόλπα για να παραπλανήσουν τους δημότες, ότι κάτι κάνουν. Μάλιστα επαναλαμβάνουν το λάθος με τους κάδους ανακύκλωσης αφού ούτε τότε έγινε ουσιαστική ενημέρωση από γειτονιά σε γειτονιά, ούτε πήγαν σε σχολεία, σε ΚΑΠΗ,σε τοπικούς συλλόγους, ούτε συνεργάστηκαν με άλλους φορείς ώστε να μάθουν, όλο και πιο πολλοί δημότες, τι οφείλουν να κάνουν για να διατηρούν την πόλη καθαρή.
Με πεταμένα φυλλάδια κύριοι της δημοτικής αρχής δεν αντιμετωπίζεται σοβαρά το πρόβλημα της καθαριότητας το οποίο προεκλογικά λέγατε πως θα το λύσετε άμεσα διότι τελικά συνέβη το αντίθετο και "έπνιξε" και εσάς και εμάς η μπόχα των σκουπιδιών.

ΥΓ: Αλήθεια πόσες χιλιάδες ευρώ κόστισε στο Δήμο (δηλαδή στους κατοίκους) το ενημερωτικό φυλλάδιο της καθαριότητας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: