Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

"Το γιουσουφάκι του Σημιτισμού"

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Είναι ευρύτατα διαδεδομένο το θρυλούμενο! Ο καλόκαρδος οδοιπόρος, βρίσκει στο έλεος του χιονιά ένα φιδάκι που πάλευε να μείνει στη ζωή. Το λυπήθηκε, το πήρε στον κόρφο του να του προσφέρει ζεστασιά και να το σώσει. Όταν το φίδι συνήλθε από την παγωνιά που θα το έστελνε στο θάνατο, αφού αισθάνθηκε ασφαλές, χωρίς δισταγμό «ανταμείβει» τον σωτήρα του με ένα θανατηφόρο δάγκωμα!
.
Αυτή η εκδοχή της αχαριστίας φαίνεται να εκδηλώθηκε πρόσφατα........
και στον «καποδιστριακό» δήμο μας. Ως φιδάκι –παρόλο που δεν τηρούνται στο ελάχιστο οι… αναλογίες- συμπεριφέρθηκε ο νυν δήμαρχος κ. Σαράντης έναντι του κόμματος που τον ανέδειξε, τον επέβαλε στην τοπική κοινωνία, απαίτησε για λογαριασμό του θέσεις εξουσίας από τον τότε δήμαρχο, κ Ταμπακίδη και τελικά «δάγκωσε» δηλητηριωδώς και τον κ. Ταμπακίδη και το κόμμα που τον «ανέδειξε»( δηλαδή τον Συνασπισμό)! Δηλαδή καθ’’εξιν ή κατ’ επάγγελμα αχαριστία!
.
Το δημοτικό «μέγεθος» Σαράντης, κληροδοτήθηκε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, από το αλήστου μνήμης κόμμα του Γιάννου, του Τάσου, του Θόδωρου και άλλων παρόμοιων βλασταριών. Αυτή η εποχή της ηθικής «ανάτασης» του εκσυγχρονιζόμενου ΠΑΣΟΚ, οδήγησε στην «υπέρβαση» ή κατ’ άλλους παρα-φύση συνεργασία με τα καϊνάρια του εκσυγχρονισμού της Αριστεράς.
Δηλαδή της «αστικοποίησης» του Ανδρουλάκη, της Δαμανάκη, του Μπίστη και άλλων αριστερών που ανένυψαν και έσπευσαν να καθαρθούν στα νάματα του καπιταλιστικού φιλελευθερισμού. Με αυτό το οπορτουνιστικό- όπως λέγανε και παλαιότερα ρεύμα- έσπευσε να συμπλεύσει και ο … σύντροφος Σαράντης.
Γνήσιο «κύμα» του… ρεύματος, τρύπωσε –σαν το σαράκι- στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, στα μουλωχτά αρχικά –αφού ήταν ταυτόχρονα και μέλος του ΣΥΝ , κατά πως λένε- κι γιουσουφάκι του Σημιτισμού στη συνέχεια. Όπως κάθε καθώς πρέπει γιουσουφάκι, φρόντισε να «δώσει» στεγνά όσους του φαίνονταν εμπόδια στο δρόμο που είχαν σχεδιάσει, ο ίδιος με την καθοδήγηση των … νεφελείμ της Δ. Αθήνας (Λάμπρος, Σούλα, Στέφος) και τα’ άλλα παιδιά. Έτσι «καθάρισε» τον Ταμπακίδη, τον Νικητόπουλο,τον Κοκκινοβασίλη και λοιπούς μνηστήρες.

Εσχάτως, «οδήγησε» τον Νικητόπουλο στον αυτοχειριασμό και το φτύσιμό του ακόμα και από τους στενότερους συνεργάτες του (Γέρουλα, Γαλάνη και άλλους), που προτίμησαν να εξαγοράσουν καμιά δημοτική θεσούλα παρά να υπερασπιστούν την πολιτική τους εντιμότητα , που καμωνόταν ότι είχαν. Ταυτόχρονα και από το στρατόπεδο της κατά το πάλαι «επάρατης», ο «συνεργάτης» του κ. Τρίγκας –όπως ειπώθηκε από δημοτικούς του συμβούλους- προέβη σε «προγραμματισμένες» κινήσεις ώστε να οδηγήσει σε πλήρη πανικό και διάλυση το χώρο, ώστε με κατάλληλες συμμαχίες (και με το αζημίωτο λένε! Έτσι Στέλιο κλπ;) να λεηλατηθεί και να… καθαρίσει το «τοπίο».

Όλοι αυτοί πάντως , που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επωφελήθηκαν από την επικράτηση της υποκουλτούρας του εκσυγχρονισμού, σύντομα θα αναμετρηθούν με τις ευθύνες τους και το λογαριασμό που … έκαναν!!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: