Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μνημείο Αντίστασης: αδιαφορία κι εδώ;

Aπό το http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/

Ανοιχτή επίκληση στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, κ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη
Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ως τον υπεύθυνο του ηλεκτροφωτισμού της πόλεως και σε ενημερώνω ότι: Το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης δεν φωτίζεται πια το βράδυ, εδώ και πάρα πολλές μέρες, όπως θα έπρεπε. Κάποιοι κατέστρεψαν το προβολέα, όπως θα δεις και στην παρακείμενη φωτογραφία.
Η αδιαφορία, μάλλον, πολλών, δεν φρόντισε να σε ενημερώσει. Το κάνω εγώ, επειδή κατά κάποιον τρόπο είχα συμμετάσχει στη μεταφορά του μνημείου σε αυτό το χώρο αλλά και και για την ανάδειξή του.
Κι επειδή η διαδρομή για το σπίτι μου είναι κάθε βράδυ από εκεί, με πονάει η καρδιά μου να το βλέπω σκοτεινό. Σε εκλιπαρώ λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την γνωριμία μας, κι επειδή ξέρω ότι εσύ δεν θα μείνεις αδιάφορος, να αφιερώσεις μόνο λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σου και να φροντίσεις να αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός του μνημείου. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και προπαντός, πριν περατωθεί η εκδήλωση των συντρόφων του ΚΚΕ στον πευκώνα, γιατί όπως καταλαβαίνεις θα σχολιαστεί η δημοτική σας αρχή, αρνητικά.
Ξέρω ότι δεν θα το ήθελες αυτό, ως εργάτης και παιδί του λαού που είσαι.
Αν χρειαστείς δε φωτογράφο όσο θα επιβλέπεις το "έργο" για το δελτίο τύπου, σου δηλώνω απερίφραστα ότι προσφέρομαι εθελοντικά να σε απaθανατίσω. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω!

Υπόχρεος

Κώστας Σολωμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: