Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΕΛΛΙΠΗΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Σε άσχημη κατάσταση είναι η καθαριότητα στο δήμο μας αφού δεκάδες δρόμοι, αθλητικοί δημοτικοί χώροι,  δημοτικά κτιρία, παιδικές χαρές, αυλές σχολείων έχουν εγκαταλειφθεί στη βρωμιά και στο σκουπίδι ενώ σε μερικούς οδούς ξερόχορτα και μπάζα υπάρχουν μέχρι και στα πεζοδρόμια. Μάλιστα πολλοί κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι μέχρι και οι κάδοι σκουπιδιών μυρίζουν άσχημα παρότι η δημοτική αρχή διαφημίζει πως έγινε "Απολύμανση κάδων και φρεατίων για την αντιμετώπιση των κουνουπιών".

Τα μηνύματα που δεχόμαστε από τους αναγνώστες μας, ότι έχουν να δουν οδοκαθαριστές πολλούς μήνες στη γειτονιά τους,   αφού σε περιοχές όπως η Ανάκασα (ειδικά κατά μήκος ολόκληρης της νησίδας στη Γ. Παπανδρέου), τα Μυκονιάτικα, οι Άγιοι Ακινδύνοι, ο Πύργος έχουν γεμίσει από σκουπίδια σε σημείο να υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν μικροεστίες μόλυνσης. 
Μάλλον οι αρμόδιος αντιδήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν αφήσει την πόλη στο έλεος των σκουπιδιών με συνέπεια τα σκάγια των παραπόνων των δημοτών να παίρνουν δικαίως και τον κ. Σαράντη που θυμήθηκε μετά από δύο χρόνια ότι υπάρχει μνημόνιο, τρόικα και αντιλαϊκά μέτρα και αποφάσισε να ξαναθυμηθεί πως είναι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: