Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 701-704 ΚΑΜΑΤΕΡΟ!                      ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

 

           ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ

                  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

                  ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 701-704 ΚΑΜΑΤΕΡΟ.

Απαράδεκτη αλλαγή από τον ΟΑΣΑ Α.Ε. της γραμμής στο δρομολόγιο του λεωφορείου 701-704 Καματερού.

Δυσκολέψατε κύριοι τις ζωές των κατοίκων στις περιοχές ΑΓ ΤΡΥΦΩΝΑ, ΑΤΤΑΛΟΥ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟ. 
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, δεν έχουν πλέον πρόσβαση στο κέντρο της πόλης τους, στο ΙΚΑ, στην ΕΦΟΡΙΑ, είναι δυσκολότερη η πρόσβαση τους στην ΔΕΗ λόγο μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης. 
 Η απόφαση σας αυτή υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Δυσκολευόμαστε κύριε Ηλιόπουλε να μεταβούμε ακόμα και στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ή στα καταστήματα της πόλης των Αγίων Αναργύρων για τις αγορές μας… αποκαλύπτει η κα Μαρίνα, μία από τους κατοίκους στον Άγιο Τρύφωνα, αλλά και άλλοι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού.
 Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Φωνή του λαού», σύμφωνα και με τους κατοίκους, θέτει την παρακάτω πρόταση στην Δημοτική Αρχή για την άμεση υλοποίηση βελτιωτικής τροποποίησης της αστικής συγκοινωνίας: 
 1. Το δρομολόγιο του λεωφορείου 701 ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ να διέρχεται και από την Κεντρική Πλατεία των Αγίων Αναργύρων, ώστε να εξυπηρετούνται με (1)συγκοινωνία οι πολίτες στη μετάβαση τους στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στα καταστήματα, στις εργασίες τους, και οι μαθητές να έχουν εύκολη πρόσβαση στο σχολείο τους. 
 2. Το δρομολόγιο του λεωφορείου 704 να επανέλθει και πάλη στο παλαιό δρομολόγιο Καματερό – Πλατεία Αττικής. 

Με τιμή Για τη «ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» 
 Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: