Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Με την αποχή της Ανυπότακτης Πόλης οι δημαιρεσίες

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, 10:00 π.μ., οι εκλογές για το προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Η δημοτική σύμβουλος της Ανυπότακτης Πόλης, Γ. Νίκα αφού κατάγγειλε την αντιδημοκρατική διαδικασία που προβλέπεται από τον Καλλικράτη, δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμιά εκλογή. Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η άλλη παράταξη που κατήγγειλε, επίσης, τη διαδικασία, η οποία και ψήφισε λευκό.

Τη θέση του Προέδρου προβλέπεται και την καταλαμβάνει σύμβουλος της πλειοψηφίας, τη θέση του Αντιπρόεδρου σύμβουλος από τη μείζονα αντιπολίτευση (Αλληλεγγύη) και τη.. θέση του Γραμματέα από την υπόλοιπη (ελάσσονα) αντιπολίτευση.

Η πλειοψηφία δια του κ. Σαράντη πρότεινε για Πρόεδρο τον Γ. Κουτελιέρη, ο οποίος και έλαβε 27 ψήφους ενώ βρέθηκαν 12 ψηφοδέλτια λευκά. Η ψηφοφορία ήταν μυστική, αλλά, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις τους, την υποψηφιότητα αυτή ψήφισαν οι 24 του Σαράντη (έλειπε ο Γ. Δρόσος) οι Νταηλάκης, Αμανατίδης και Παϊσόπουλος. Η Νίκα δεν συμμετείχε, οι τρεις της Λαϊκής Συσπείρωσης λευκό, όπως και οι εννέα της Αλληλεγγύης, με το σκεπτικό ότι, ο Δήμαρχος δεν τους κάλεσε σε ...διαβούλευση!

Για τις άλλες δύο θέσεις, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα, εκλέχτηκαν οι Μ. Στίγκα και Ν. Αμανατίδης, αντίστοιχα, με τις ψήφους όλων των άλλων συμβούλων, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης και Ανυπότακτης Πόλης (δηλαδή 36 ψήφοι,3 λευκά, 1 αποχή, 1 απών). 
 
 ΠΗΓΗ: http://paratiritisagionanargyron.blogspot.gr/


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε,  η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων-Καματερού για τις προβλεπόμενες από το νόμο Δημαιρεσίες.
 
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι:
Πρόεδρος του Δ.Σ.: Ιωάννης Κουτελιέρης
Αντιπρόεδρος: Μαρία Στίγκα
Γραμματέας: Νικόλαος Αμανατίδης
 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
1. Μέλη Οικονομικής Επιτροπής εκλέχθηκαν:
Τακτικά μέλη οι: Τζένη Ζαλακούδη, Περικλής Παπαγεωργίου, Ζήσης Πότσης, Πολύδωρος Τσελέκας, Άγγελος Ψαρρός, Αφροδίτη Μπίζα, Δημήτρης Κατσαντώνης, Νίκος Νταηλάκης με αναπληρωτές τους Παναγιώτα Καρκαλέτση, Ιωάννη Μαλτέζο, Νίκο Παντελιά, Χρήστο Παπαδήμα και Θεόδωρο Σκολαρίκο
 
2. Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν:
Τακτικά μέλη οι: Ιωάννης Ελαιοτριβάρης, Ιωάννης Ζαζόπουλος, Εμμανουήλ Σπαθαριώτης, Παναγιώτης Σταφυλάς, Σταύρος Τσίρμπας, Αντώνης Καράλης, Θεόδωρος Σκολαρίκος, Χρήστος Παισόπουλος, με αναπληρωτές τους Διονύσιο Δημάκο, Θεόδωρο Μαξούρα, Ιωάννη Ρέππα, Παναγιώτη Καλαρά και Δημήτρη Κατσαντώνη
Εκπρόσωποι του Δήμου στην Π.Ε.Δ.Α. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) θα είναι: Αυτοδίκαια, ο Δήμαρχος, Νικόλαος Σαράντης μαζί με τους εκλεγέντες από το Δ.Σ.: Ευάγγελος Στάθη, Πολύδωρο Τσελέκα, Γεώργιο Κομματά και Δημήτριο Κατσαντώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: