Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγαλεπήβολα έργα στην Γ. Παπανδρέου

Όταν η «Αποκατάσταση δυτικού πρανούς Λεωφόρου Κηφισού», κοστίζει 850.000 ευρώ με ΦΠΑ» (δηλαδή οι ζημιές στην Λ. Κατσώνη) το  έργο στην Γ. Παπανδρέου κοστίζει 4(!!!) φορές επάνω. Δυστυχώς ο υπόλοιπος δήμος συνεχίζει να βουλιάζει μέρα με την μέρα στην υποβάθμιση  και την ώρα που ανακοινώνονται φαραωνικά έργα σε επιλεκτικό σημείο της πόλης οι υπόλοιπες γειτονιές αλλά και το Καματερό δεν έχουν δει ούτε πεζοδρόμιο να αλλάζει.
Bουβή η αντιπολίτευση παρακολουθεί τα νέα κατορθώματα Δούρου-Σαράντη!
Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου....
Την Πέμπτη 15-9-16 το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε κατα πλειοψηφία την σύναψη και τους όρους σχεδίου προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο  Αγίων Αναργύρων – Καματερού, για το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ» ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  3.331.441,00€ .
Το έργο περιλαμβάνει1) Την πλήρη ανάπλαση του τμήματος απο Λ. Δημοκρατίας έως την Κ. Παλαμά συμπεριλαμβανομένου και του πεζόδρομου που δημιουργεί βρόγχο με την Κ. Παλαμά μέσω των οδών Κυκλάδων και Μ. Αλεξάνδρου.

2) Την πλήρη κατασκευή ηλεκτρολογικών και εργασιών πρασίνου του τμήματος απο την Κ. Παλαμά έως την Λ. Κατσώνη.


3) Τη διαμόρφωση δικτύου δρόμων, πεζόδρομων και κοινοχρήστων χώρων, που είτε γειτνιάζουν με βασικές αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου, είτε καλύπτουν βασικές απαιτήσεις γειτονιάς για αναψυχή, παιχνίδι και ξεκούραση.
Ο Δήμος μας έχει ως βασική του επιδίωξη, την χρήση νέων και σύγχρονων βιοκλιματικών λύσεων για το πιο πάνω έργο, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η κατασκευή του έργου θα καλύψει σημαντικές ανάγκες και προβλήματα στις υποδομές και θα συμβάλλει στην ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: