Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΑΜΠΑΚΙΔΗ





Είδε και απόειδε ο Νίκος Ταμπακίδης ότι Δήμαρχος δεν ξαναγίνεται και παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος. Κρέμασε έτσι την παράταξή του και όσους τον ακολούθησαν στην πρόσφατη κάθοδο του. Άλλα βέβαια έλεγε την εποχή της παντοκρατορίας του περί σεβασμού των ψηφοφόρων από τους εκλεγμένους. Το χειρότερο όμως είναι από ότι μαθαίνουμε πως δεν ενημέρωσε σχεδόν κανένα από το ψηφοδέλτιο ούτε από την παράταξή του πλην της γνωστής ...Τζένης και ίσως κανά δυο κολλητών του. Τώρα ας αναφέρουμε ποιοι μπορεί να ήταν οι πιθανοί λόγοι της παραίτησης του πρώην Δημάρχου.
ΣΕΝΑΡΙΟ 1
-Είδε ο άνθρωπος ότι δεν τραβάει πάλι κι έκανε τόπο στα ... νιάτα. Τότε μπράβο του έστω κι αν κατάλαβε πολύ αργά και για τον ίδιο και για τον Δήμο.
ΣΕΝΑΡΙΟ 2
- Μετά από συνεννόηση που θα έκανε με την Ζαλακούδη, τον Μαξούρα και την Τσίρμπα την έκανε με πλάγια πηδηματάκια για να μπορέσουν οι τρεις να δικαιολογήσουν την υποταγή τους προς την παράταξη του Ν. Σαράντη. Για να ξαναπιάσουν τις άκρες τους με το ΠΑΣΟΚ μη τυχόν και τους προκύψει κυβέρνηση.
ΣΕΝΑΡΙΟ 3
- Ασχολήθηκε με τη δουλειά του ( σύμβουλος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ) αλλά λόγω αντάρτικου βρήκε πόρτες κλειστές από τους Δημάρχους του επίσημου ΠΑΣΟΚ. Τραβήχτηκε έτσι "αθόρυβα'' στην άκρη μπας και ξεκλειδώσει καμιά πόρτα. Αυτό βέβαια κι αν είναι προδοσία προς τους ψηφοφόρους και την παράταξή του. Τέλος πάντων σενάρια μπορούν να γίνουν πολλά για τον καθένα, το θέμα είναι ότι όλα τα σενάρια δείχνουν ότι όσοι του έκαναν σκληρή κριτική πως είναι εγωπαθής και αλαζόνας φαίνεται να δικαιώνονται.
Α!!! και ένα τελευταίο.
Οι ναυτικοί λένε ότι όταν το καράβι βουλιάζει οι πρώτοι που την κοπανάνε είναι οι ναυτικοί. Λέτε να είδε κάτι τέτοιο μιας και και το ΠΑΣΟΚ δε φαίνεται να εγγυάται και πολλά.