Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

ΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΑΝΤΗ

Απίστευτο ρεσιτάλ για άλλη μια φορά από τον Ν. Σαράντη σε πρόσφατο Δ.Σ. ο οποίος σε μια κρίση... αγάπης και ειλικρίνειας, αναγνώρισε πόσο ικανός και καλός Δήμαρχος ήταν ο Ν. Ταμπακίδης. Αφορμή στάθηκε η παραίτηση του πρώην Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο κάτι που βολεύει φυσικά την παράταξη του Ν. Σαράντη. Βέβαια η εποχή που χαρακτήριζε τον πρώην Δήμαρχο <<πολιτικό νάνο>> δεν είναι μακρινή ενώ ο πόλεμος που του έκανε στις εκλογές του 2002 στηρίζοντας ο Ν. Σαράντης ανοικτά τότε ,την παράταξη του Κ. Τρίγκα έχει μείνει αξέχαστη. Ειδικά ο Ηλίας Γιάτσιος (πρώην δημοτικός σύμβουλος του Κ. Τρίγκα) ακόμη ευγνωμονεί τον νυν Δήμαρχο και τον Β. Σπανό (σημερινός Πρόεδρος του Δ.Σ.) για την υποστήριξη που του παρείχαν για την εκλογή του, το 2002.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Eντυπωσιακό το μνημονικό σας, πλην όμως μη αποδείξιμο. Αν έχτε στοιχεία καλά είναι να τα βγάλετε διαφορετικά απλά συκοφαντήτε πίσω από την ανωνυμία σας.
Το δικό μου μνημονικό τώρα λέει ότι αυτός που έκανε τον Τρίγκα Δήμαρχο ήταν ο Μούρτης, όταν τη δεύτερη κυριακή πούλησε τον Ταμπακίδη.
Είναι πολλοί άλλωστε αυτοί που τον θυμούνται στην πλατεία να πανηγυρίζει τη νίκη Τρίγκα το βράδυ των εκλογών.
Για να μην ξεχνιώμαστε δηλαδή.