Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Από το http://www.agan-dimotis.blogspot.com/
Oι καταγγελίες των εργαζόμενων του ΑΣΔΑ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ήταν βάσιμες.
Ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κ. Σαράντης, υπέγραψε σύμβαση για την "ΒΙΟΦΙΑΛ" χωρίς να έχει εξασφαλίσει όλη την χρηματοδότηση του έργου, ύψους 9.500.000 €.
Ο Δήμαρχος κ. Ζενέτος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου τον διαψεύδουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Παρά τους ισχυρισμούς του κ. Σαράντη περί του αντιθέτου....
ότι δηλαδή το έργο των 9.500.000 € συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και τον ΑΣΔΑ, σύμφωνα με την 73/2010 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιλίου, έχουν διασφαλισθεί μόνο τα 7.500.000 € και λείπουν τα υπόλοιπα 2.000.000 €, ήτοι 681.500.000 δραχμές.
Για το λόγο αυτό λοιπόν, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου ζητάει να μην εγκατασταθεί ο εργολάβος πριν εξασφαλισθούν τα κονδύλια, διότι κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί το έργο και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του προέδρου του ΑΣΔΑ κ. Σαράντη να προωθήσει το θέμα της εξασφάλισης των κονδυλίων, αποσύρει τον εκπρόσωπό του από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΑΣΔΑ!
(Την Απόφαση με αριθμό 73/2010 θα την βρείτε εδώ).
Δείτε και το δελτίο τύπου του ΑΣΔΑ που ομιλεί περί χρηματοδότησης του έργου των 9.500.000 €, από το "ΘΗΣΕΑΣ" και τον ΑΣΔΑ.
Το δελτίο τύπου θα βρείτε εδώ .
- Και τι έγινε θα μου πείτε, τι είναι 681,5 εκατομμύρια δραχμές τη σήμερον ημέρα; Ένα έτσι να κάνεις στους τοκογλύφους τα βρήκες αμέσως.
Για κάτι τέτοιους λόγους δανείζεται ο Δήμος Αγίων Αναργύρων επί θητείας κ. Σαράντη και καλούμαστε όλοι εμείς οι δημότες, μέσω της αύξησης των δημοτικών τελών, να καλύψουμε τα δάνεια.
Ερώτηση προς Πρόεδρο ΑΣΔΑ.
Κύριε Σαράντη,
μετά από αυτήν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Ιλίου, λέτε να βρούμε κανένα έγγραφό σας προς τον Υπουργό ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με το οποίο να ζητάτε χρήματα προκειμένου να εξασφαλισθεί η μη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση της συναφθείσας σύμβασης, λόγοι για τους οποίους σας έχουν καταγγείλει οι εργαζόμενοι του ΑΣΔΑ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: